Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pouzdro na fotoaparát

Od: papene* odpovědí: 8 změna:

Myslím tím jaký materiál je nejvhodnější.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

3x

Dobrý den Papene, koukám, že foťák Mamince to vyhrál :) Doporučuji - zajděte do obchodu i s fotoaparátem, pokud už ho máte v ruce, nebo přesně opište typ a poproste je, aby Vám nějaký stejný vytáhli z poličky a přesně ukázali, zda se do předvybraného pouzdra opravdu vleze. Je dobré, pokud je pouzdro trochu vycpané, nejen látkový obal. Vyplatí se to, když pak nechtěně foťák někde položíte a on spadne...nebo ho máte na krku a náhodou se zakymácí a do něčeho bouchne... Pak je taky fajn, když je na řemínku taková širší páska, aby za krkem netlačil (jako máte na velkých cestovních taškách, jen samo v malém). Já mám obal také dokupovaný zvlášť, je to značka Tamrac a nemůžu si stěžovat. Také pozor na způsob zapínání - můj má zacvakovací přezku, ale pod ní ještě suchý zip, takže když náhodou zapomenu na přesku, tak jako tak drží zapnutý. Dobře pořiďte :)

doplněno 19.08.09 13:49:

Ještě jsem se na něj běžela kouknout a dodávám - je dobré mít na obalu extra kapsičku, hodí se na extra baterky či paměťovou kartu anebo už zmiňovaný otírací hadřík :)

papene*
hodnocení

*ua*Ano vyhrál.

Už ho zkouším.

Do krámu ho určitě vemu.

S tím zapínáním je dobrý nápad*palec*

Vůbec máte dobré připomínky.

Moc děkuji*placni*

pu®

Děkuji za pochvalu, udělala jste mi radost *hi* To vždycky potěší, že to člověk nepíše nadarmo a někomu to aspoň pomůže :)

papene*
hodnocení

*slunce*Nadarmo to nebylo.

Právě jsem se vrátila z města i s pouzdrem.

Počínala jsem si jak profík.

Všechny jsem ošahala.

Vybrala a mám snad už klídek.

Ale určitě zase něco vymyslím.*haha*

pu®

No bezva! *hej* Však se klidně zase ozvěte, až budete něco vybírat - třeba slušivou mašličku na zabalený foťák *smich* Nebo druhý foťák pro Maminku, protože s tímhle už jste si dala tolik práce, že si ho necháte.. *haha* Mějte se krásně, dobrou noc :)

papene*
hodnocení

Nenechám,ale budu si ho půjčovat .

Uvidíme.

Hezké sny.*houpy*

hodnocení

0x

Budete si snad futrál šít sám(a)? Jděte do obchodu či pohledejte na internetu a najděte si pozdro, které přesně odpovídá vašim požadavkům... Materiálem se nezabývejte, není to jen o něm, ale také o jeho zpracování a třeba o propustnosti spojů...

papene*
hodnocení

Tak to ani náhodou.*stop*

Zpracování,spoje a co taky, aby ochránil při nešťasném pádu*jasne*

Někam se vypravím.

Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]