Nejste přihlášen/a.
Lidičky, prosím, poraďte. Mám telefon Samsung galaxy core 2, mám paměťovou kartu Kingston 16GB, ale v okamžiku, kdy si chci nainstalovat nějakou aplikaci nebo stáhnout aktualizace k aplikacím, nejde to. Napíše mi to, že mám nedostatek místa v úložišti. Když vlezu do úložiště, vidím, že paměť telefonu je sice skoro plná, ale paměťovka skoro prázdná, místa k dispozici spousta. Nikde v telefonu jsem ale nenašla, že bych si mohla vybrat, kam se stahované aplikace mají ukládat. Chtěla bych, aby se ukládaly na paměťovou kartu. Jediné, u čeho si můžu zvolit úložiště, jsou fotky.
Poradíte mi, kde můžu změnit, kam se mají ukládat stahované aplikace? Nebo je problém v něčem jiném? V kartě? V telefonu?
Díky moc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.