Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apple-končí podpora pro Iphone 5 a 5C

Od: mscale* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Vlastním Iphone 5C a zajímalo by mne,co to pro mě znamená,že bude ukončena podpora pro tyto telefony ze strany Apple. To,že nepůjde aktualizovat operační systém,je mi jasné. Jak to bude s aplikacemi? Např. aplikace IDOS (jízdní řády), pokud dojde v budoucnu ke změně jízdních řádů, moje aplikace už to nezaregistruje,protože nepůjde s aktualizovat? Nebo aplikace HERE (navigace) , dojde ke změně mapových podkladů, aplikace nepůjde aktualizovat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x

Aplikace třetích stran aktualizovat půjdou, jedná se jen o OS

mscale*
hodnocení

Tak to jsou skoro všechny. Nepůjdou tedy aktualizovat např. App Store, předinstalované počasí , kalendář ..atd.?

hodnocení

0x

Zezacatku bude vse v pohode. Az po nakem roce muzou nektere aplikace vyzadovat novejsi iOS.

Doporucuji setrit na novejsi , ta 5tka je jiz za zenitem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]