Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám mobil Lenovo A 2010 a po aktualizaci Androidu mi přestalo fungovat vše kromě volání, kamkoli se chci dostat tak mi to píše že aplikace přestala fungovat. Bohužel nemohu ani vrátit do továrního nastavení, nefunguje klávesnice Nevíte prosím jak restartovat tzv ,,natvrdo,,? Děkuji předem.
Obnovení do továrního nastavení lze provést i skrze servisní menu. To provedete stisknutím kombinace tlačítka pro zapnutí a tlačítka pro snížení hlasitosti při vypnutém zařízení. V nabídce, která se zde objeví vyberte "Factory reset". V této nabídce se pohybuje tlačítky pro úpravu hlasitosti a výběr se potvrzuje stisknutím tlačítka pro zapnutí.
Před obnovou do továrního nastavení si zálohujte svá data, případně i vyjměte z telefonu paměťovou kartu. Pokud zařízení bude vykazovat problémy i po obnově do továrního nastavení, kontaktujte linku Lenovo na tel. čísle 312 560 560 a sjednejte si bezplatné vyzvednutí vašeho zařízení k následné reklamaci, nebo zařízení odneste ke svému prodejci, který se o její vyřízení postará.
Vojta, Lenovo Ambasador
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.