Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo A 2010

Od: orafte® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám mobil Lenovo A 2010 a po aktualizaci Androidu mi přestalo fungovat vše kromě volání, kamkoli se chci dostat tak mi to píše že aplikace přestala fungovat. Bohužel nemohu ani vrátit do továrního nastavení, nefunguje klávesnice :( Nevíte prosím jak restartovat tzv ,,natvrdo,,? Děkuji předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

návrat do továrního nastavení řeší manuál k telefonu..ten nemáte?..tak či tak tovární nastavení je většinou kombinace bočních kláves...dal bych to na reklamaci..

hodnocení

0x

Na YT je několik návodů na hard reset.

vojtal*
hodnocení

0x

Obnovení do továrního nastavení lze provést i skrze servisní menu. To provedete stisknutím kombinace tlačítka pro zapnutí a tlačítka pro snížení hlasitosti při vypnutém zařízení. V nabídce, která se zde objeví vyberte "Factory reset". V této nabídce se pohybuje tlačítky pro úpravu hlasitosti a výběr se potvrzuje stisknutím tlačítka pro zapnutí.

Před obnovou do továrního nastavení si zálohujte svá data, případně i vyjměte z telefonu paměťovou kartu. Pokud zařízení bude vykazovat problémy i po obnově do továrního nastavení, kontaktujte linku Lenovo na tel. čísle 312 560 560 a sjednejte si bezplatné vyzvednutí vašeho zařízení k následné reklamaci, nebo zařízení odneste ke svému prodejci, který se o její vyřízení postará.

Vojta, Lenovo Ambasador

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]