Dobrý den,chtěl bych si koupit Tv do traktoru a nevím jakou a zda bude fungovat.Kamarád mi říkal ať si jí nekupuji že když pojedu a nebudu stát na místě tak nebude fungovat,že to za jízdy nefunguje protože to nemá signál.Co je na tom pravdy?Pomohl by nějaký zesilovač?Nějaký tip na tv?Zkušenosti?Nebo si mám radši pořídit tablet s tv tunerem?Někdo kdo by poradil nějaký dobrý za rozumnou cenu?Děkuji za odpovědi.
A opravdu tolik chcete sledovat živé vysílání? Vždyť tam stejně nic rozumného nedavají. Řešil jsem kdysi podobný problém do nákladního auta a nakonec jsem pořídil držák na sklo, levnější tablet,ten propojil AUX vstupem s rádiem a maximální spokojennost. Na netu je nepřeberné mnozstvi filmů, seriálů a dokumentů, jen si vybrat.A má to tu výhodu že se budete dívat na to, na co máte zrovna chuť.
Nejde o to, že by neměla signál. Signál se neustále mění, mění se jeho síla a směr, mění se nepatrně i jeho frekvence kvůli dopplerovu efektu. Obyčejná televize si s tím neporadí, musíte si koupit televizi (nebo aspoň tunner) určenou do auta, která má více tunerů a umí tyto změny kompenzovat. Mnoho autobusových dopravců koupilo do autobusu obyčejné televize a můžou je používat jen na parkovišti nebo s videem/DVD.
Nechci nikoho urazit a je to i trochu od tématu ale dnes už traktoristu najdu dost těžko, u nových traktorů jde vše dálkově.A "traktorista" se pak diví když ho upozorním že mi přibral zahradu,měl to přece dle GPS...a co má dělat než na 20 ha přejede z jednoho konce pole na druhý...
Mám HYUNDAI malou televizi, která má velmi pěkný obraz v HD rozlišení a jede na akumulátor a 12 V napaječ. Nějaký pohyb jí vůbec nebude vadit, pouze je třeba dát na střechu traktoru nějakou dobrou všesměrovou anténu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.