Nejste přihlášen/a.
změnil sem operátora z O2 na vodafon a udělal jsem si u vodafonu tarif na míru...Teď mi přišla simka...prý se to má nějak aktovivat...na starou sim mi přišly nejake přihlášení k zakaznickemu učtu je tam 10 mistné čislo a 6 místné heslo jenže když se přihlašuji na muj.vodafone tak mě to nepustí dál...Jsem 20 letej dement co tomu vůbec nerozumí ..Navíc bych chtěl zachovat mé stavající číslo.Také nechci abych neplatil něco co jsem ani neaktivoval a zatím nevyžil...Zkrátka vubec tomu nerozumím jak a co...Poradíte někdo kdo tomu rozumí?
Na staré sim od o2 si zjisti,jestli to číslo je ČVOP,čili kod na přenos tvého čísla do Vodafone..Zároven se přihlas na Muj Vodafone s přiděleným Vodafone číslem a heslem a najed na přenos čísla..Tam šoupni ten číselný ČVOP kod od O2 a čtyři pracovní dny čekej, až se na Muj Vodafone objeví tvoje puvodní číslo od o2..Ještě si to ověř telefonem u o2,případně dodatečně požádej o ČVOP..Pošlou Ti to SMS,nebo emailem,nebo nadiktují do telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.