Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s aktivací Tarifu

Od: vcxx odpovědí: 3 změna:

změnil sem operátora z O2 na vodafon a udělal jsem si u vodafonu tarif na míru...Teď mi přišla simka...prý se to má nějak aktovivat...na starou sim mi přišly nejake přihlášení k zakaznickemu učtu je tam 10 mistné čislo a 6 místné heslo jenže když se přihlašuji na muj.vodafone tak mě to nepustí dál...Jsem 20 letej dement co tomu vůbec nerozumí *smich*..Navíc bych chtěl zachovat mé stavající číslo.Také nechci abych neplatil něco co jsem ani neaktivoval a zatím nevyžil...Zkrátka vubec tomu nerozumím jak a co...Poradíte někdo kdo tomu rozumí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prenos cisla uz probehl?
vodafone.cz/... , vodafone.cz/... nebo vodafone.cz/...

kabod*

Na staré sim od o2 si zjisti,jestli to číslo je ČVOP,čili kod na přenos tvého čísla do Vodafone..Zároven se přihlas na Muj Vodafone s přiděleným Vodafone číslem a heslem a najed na přenos čísla..Tam šoupni ten číselný ČVOP kod od O2 a čtyři pracovní dny čekej, až se na Muj Vodafone objeví tvoje puvodní číslo od o2..Ještě si to ověř telefonem u o2,případně dodatečně požádej o ČVOP..Pošlou Ti to SMS,nebo emailem,nebo nadiktují do telefonu.

111®
hodnocení

0x

aktivuje se tak, že z ní zavoláš, rpotějšek nemusí hovor přijmout, stačí prozvonění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]