Nejste přihlášen/a.
AHoj chcem sa opytat,
ked mam klasicky adapter priklad 5V 800mAh s čim nabíjam holiaci strojček, môžem takýmto adapterom nabijat priklad aj klasicku tuskovu baterku 1,5V samozrejme nabijatelnu? Kedysik davno som to skusal a vybilo mi nabijatelnu baterku baterku.. Baterka bola 1,5V 750mAh a nabijacka bola 3,3V bez zataze 5V a 300mAh myslim.. Tiez ma zaujima tento klasicky adapter mal len trafo a usmernovacie diody.. na konci nebol ziadny kapacitator ziaden odpor nic.. Ako to ze potom priklad nabijacky na mobili maju v sebe odpory kondiky a tranzistori? CO je teda potrebne aby ta nabijacka splnovala, aby dokazala nabit priklad tu 1,5V nabijatelnu baterku? Nabijacky akumulatorov na 1,5V maju tiez ine zlozenie ako klasicky adapter.. Nestaci baterku nabit proste len tym klasickym adapterom 5V 800mAh ktory obsahuje len trafo a usmernovac? A este posledne co ma zaujima ktore zariadenie dokaze vyprodukovat priklad 800mAh? Od coho to zalezi ze kolko toho prudu je nabijacka schopna dodat v hodine? Da sa tato velicina nejak domacky zmerat? Priklad mam doma 2 taketo nabijacky a neviem aky maju nabojaci prud.. Dakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.