Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stříhá zastřihávač vlasů bez nástavce

Od: sanyna odpovědí: 6 změna:

Asi hloupý dotaz, ale chci koupit příteli zastřihávač na vlasy. Holí už hlavu úplně-moc to neroste. Ale jde mi o to, jestli mají všechny zastřihávače pokud pojedu úplně bez nástavce a na co nejkratší, stříhání od 0, nebo to je víc? Protože všude píšou délka střihu cca2 nebo 3mm, a to se mi zdá už celkem moc když chce člověk dohola. Poraďte chlapi. Díky

Důvod je jasný, koupím ráda levnější, ale ve specifikaci bývají třeba až 3mm. Tak proto dotaz.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slon
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti s třemi typy strojků, holí bez nástavce cca na 0,0001 mm. :) Pokud chce bleskovku, musí se doholit.

hodnocení

0x

Zastřihávač vlasů bez nastavce stříhá tolik, kolik je tloušťka jeho spodní planžety.

hodnocení

0x

Do hladka to neni. Kousicek zustava - jak pise colombo, je to podle tloustky dolni planzety, ale kdyz se hodne pritlaci, kuze se vmacke dovnitr do zoubku planzety vezme to jeste o chlup vic. Odhadl bych to tak na ctvrt az pul milimetr. Urcite vic, nez treba s elektrickym holicim strojkem. Pokud ma tmave vlasy, tak to strniste kazdopadne bude videt.

2-3mm je ale moc. Tim se urcite mysli nejmensi strih s nastavcem.

sanyna
hodnocení

Super. Díky za odpovědi. Je šedivou, takže to vidět nepůjde :-D

hodnocení

0x

Jak už název napovídá, je to "zastřihávač" nikoliv holící strojek. Takže dohola to určitě nepůjde. Mám pár let starou "Roventu" a minimální délka je 1 mm. Kratší to prostě nejde.

doplněno 07.04.17 18:23:

totak - "...neholí tak na krátko jako phillips..."

Nemůže holit nakrátko, není to holicí strojek. Je to strojek zastřihávací, takže pouze zasřihuje. Jsou to 2 různé přístroje.

Mám phillipse a stříhá tak na krátko, že si ho koupil po vyzkoušení i syn. Zeťovi Ježíšek nadělil Roventu protoze phillips zrovna na krámě nebyl. Roven ta se vracela protože neholí tak na krátko jako phillips.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]