Nejste přihlášen/a.
Asi hloupý dotaz, ale chci koupit příteli zastřihávač na vlasy. Holí už hlavu úplně-moc to neroste. Ale jde mi o to, jestli mají všechny zastřihávače pokud pojedu úplně bez nástavce a na co nejkratší, stříhání od 0, nebo to je víc? Protože všude píšou délka střihu cca2 nebo 3mm, a to se mi zdá už celkem moc když chce člověk dohola. Poraďte chlapi. Díky
Důvod je jasný, koupím ráda levnější, ale ve specifikaci bývají třeba až 3mm. Tak proto dotaz.
Do hladka to neni. Kousicek zustava - jak pise colombo, je to podle tloustky dolni planzety, ale kdyz se hodne pritlaci, kuze se vmacke dovnitr do zoubku planzety vezme to jeste o chlup vic. Odhadl bych to tak na ctvrt az pul milimetr. Urcite vic, nez treba s elektrickym holicim strojkem. Pokud ma tmave vlasy, tak to strniste kazdopadne bude videt.
2-3mm je ale moc. Tim se urcite mysli nejmensi strih s nastavcem.
Jak už název napovídá, je to "zastřihávač" nikoliv holící strojek. Takže dohola to určitě nepůjde. Mám pár let starou "Roventu" a minimální délka je 1 mm. Kratší to prostě nejde.
totak - "...neholí tak na krátko jako phillips..."
Nemůže holit nakrátko, není to holicí strojek. Je to strojek zastřihávací, takže pouze zasřihuje. Jsou to 2 různé přístroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.