Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet nejde zapnout

Od: huppi® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, tablet Lenovo Essential mi zničeho nic prostě nejde zapnout. Nereaguje. Nikdy nespadl. Je jako nový a nejde zapnout. Mám ho jen 2 měsíce. Děkuji.

doplněno 07.04.17 13:33:

Ani nejde dobíjet, jako dřív. Teď jsem to zjistila. 2 vážné vady. Musí se reklamovat.

doplněno 07.04.17 13:36:

Baterie před poruchou měla určitě 20% do vybití, takže má to problém.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus podržet (zapínací tlačítko + zvuk více) současně cca 15 sec. Mě to pomohlo. Dej vědět zdali?

maruska987

Zkoušela jsem (android 7.0), ale v recovery moce mi to píše "no command", v ostatních modech stále jen zapínací obrazovka Lenovo (Lenovo tab 7 essential). Nějaký lepší nápad? Nebo mi odešel software?

tablet
hodnocení

1x

Pozor na to, že pokud byl tablet úplně vybitý, tak je takový proud, že ho nabíječka považuje za zkrat a automaticky se vypne.

Pak to chce normální nabíječku, nebo ho nechat připojen i několik dnů

tablet:

to vůbec není pravda *bzum*

Je to přesně opačně, jakékoliv nabíjecí zařízení, mobil, fotoaparát, tablet...atd. při hlubokém vybití baterky naopak omezuje nabijecí proud na nejvyšší míru a baterku se snaží pomalu oživit a jakoby se nic neděje i několik hodin. Jakmile dojde k obnovení počátečního napětí na baterce tak už nehrozí velký nabíjecí proud a spustí se normální nabíjení.

hodnocení

0x

Stejný problém mám s Lenovou Yoga 10"..Ale já už bohužel po záruce.

Vy to neřešte, reklamujte.

mkat*
hodnocení

0x

Myslím že tu sa natíska jednoduchá odpoveď-Servis.Píšeš že ho máš dva mesiace a keď sa nedá zapnúť ,tak niet nad čím uvažovať.Skús ho ešte dať na dlhší čas na nabíjačku.Ak sa batéria vybila môže jej chvíľu trvať ,než sa začne nabíjať.

Ak to nepomôže tak -Servis.

rv*
hodnocení

0x

Připojit na nabíječku. Měřit, jestli se dobíjí.

hodnocení

Děkuji honzaferdovi, promačkání tlačítek pomohlo, už to naskočilo. Díky moc.

tablet

No tím dvojklikem by se mělo objevit systémové menu. První volba je většinou restart a odstartuje se tlačítkem Power. Tlačítkem hlasitost se volí další možnosti. Třeba formát. Hračka je, když je to anglicky. Já u jednoho Lenova mám menu anglicky a u druhého čínsky. Asi to nebyla česká dodávka. Prodejci to seženou kde se dá a instalují co najdou.

Jsem rád OK !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]