Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tablet Lenovo Essential mi zničeho nic prostě nejde zapnout. Nereaguje. Nikdy nespadl. Je jako nový a nejde zapnout. Mám ho jen 2 měsíce. Děkuji.
Ani nejde dobíjet, jako dřív. Teď jsem to zjistila. 2 vážné vady. Musí se reklamovat.
Baterie před poruchou měla určitě 20% do vybití, takže má to problém.
Pozor na to, že pokud byl tablet úplně vybitý, tak je takový proud, že ho nabíječka považuje za zkrat a automaticky se vypne.
Pak to chce normální nabíječku, nebo ho nechat připojen i několik dnů
tablet:
to vůbec není pravda
Je to přesně opačně, jakékoliv nabíjecí zařízení, mobil, fotoaparát, tablet...atd. při hlubokém vybití baterky naopak omezuje nabijecí proud na nejvyšší míru a baterku se snaží pomalu oživit a jakoby se nic neděje i několik hodin. Jakmile dojde k obnovení počátečního napětí na baterce tak už nehrozí velký nabíjecí proud a spustí se normální nabíjení.
No tím dvojklikem by se mělo objevit systémové menu. První volba je většinou restart a odstartuje se tlačítkem Power. Tlačítkem hlasitost se volí další možnosti. Třeba formát. Hračka je, když je to anglicky. Já u jednoho Lenova mám menu anglicky a u druhého čínsky. Asi to nebyla česká dodávka. Prodejci to seženou kde se dá a instalují co najdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.