Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8 => Windows 10

Od: kika® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den / ahoj,

2 dny zpět mi kámoška do telefonu (Microsoft Lumia 640 LTE - Windows Phone) stáhla Windows 10 Mobile ... V původní "osmičce" jsem měla na úvodní obrazovce - START - na "připnutých" dlaždicích (velikost cca 1,5 * 1,5 cm) vždy miniaturu daného odkazu - např. miniatura otevřené základní "seznamové" stránky nebo miniatura stránky z IDOSu s jízdními řády - přímo miniatura vyhledávací tabulky, miniatura přihlašovací stránky na školní mail, studentský portál + pár ostatních odkazů do školy ...; po přeinstalaci jsou dlaždice jednobarevné a je na nich pouze malým textem napsáno, co je to za odkaz (vím, že se dá kapku upravit ale jen, co se týče barvy dlaždic případně průhlednosti a velikosti textu ale nikoliv zobrazení "vysvětlujícího" obrázku na dlaždici -? možná se mýlím a nějak to jde nastavit?)).

Např. u FCB odkazu - dlaždice - jsem měla miniaturu své "úvodní FCB fotky"; po aktualizaci telefonu na dlaždici "úvodní FCB fotka" zůstala.

U miniatury IDOSu se mi na dlaždici zobrazilo pouze takové to malé tiskací "e"; u jednoho YouTubového odkazu se mi na dlaždici zobrazil pouze maličký obdélníček s šipečkou (to, na co normálně třeba v PC klikáme ať se video rozjede :)) , přičemž před instalací byl u toho Youtubka na dlaždici zobrazen - byť malilinkatý - obrázek toho, co chci sledovat: písnička -> miniatura daného interpreta; doučko z chemie - základní chem. vzorce atp. )

Jiná kamarádka, která podstoupila tutéž aktualizaci se stejným telefonem pouze o něco málo "slabším", měla od začátku na dlaždicích u FCB pouze znak - tiskací "f" - po aktualizaci ji na telefonu dané "f" u FCB zůstalo.

Dotaz:

Lze nějakým způsobem docílit toho, aby se mi na dlaždicích zobrazovaly výše popisované příslušné miniatury otevřených stránek daných odkazů - tzn. např. u "Seznamu" - hlavní stránka vyhledávače nebo alespoň grafické logo (červené "S") alias tak jak to bylo před aktualizací nebo to je "mission impossible"?

Díky za vaše reakce Kika

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Udělej si vlastní aplikaci -> Visual Studio, a tam si můžeš udělat jakoukoliv ikonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]