Nejste přihlášen/a.
Dobrý den / ahoj,
2 dny zpět mi kámoška do telefonu (Microsoft Lumia 640 LTE - Windows Phone) stáhla Windows 10 Mobile ... V původní "osmičce" jsem měla na úvodní obrazovce - START - na "připnutých" dlaždicích (velikost cca 1,5 * 1,5 cm) vždy miniaturu daného odkazu - např. miniatura otevřené základní "seznamové" stránky nebo miniatura stránky z IDOSu s jízdními řády - přímo miniatura vyhledávací tabulky, miniatura přihlašovací stránky na školní mail, studentský portál + pár ostatních odkazů do školy ...; po přeinstalaci jsou dlaždice jednobarevné a je na nich pouze malým textem napsáno, co je to za odkaz (vím, že se dá kapku upravit ale jen, co se týče barvy dlaždic případně průhlednosti a velikosti textu ale nikoliv zobrazení "vysvětlujícího" obrázku na dlaždici -? možná se mýlím a nějak to jde nastavit?)).
Např. u FCB odkazu - dlaždice - jsem měla miniaturu své "úvodní FCB fotky"; po aktualizaci telefonu na dlaždici "úvodní FCB fotka" zůstala.
U miniatury IDOSu se mi na dlaždici zobrazilo pouze takové to malé tiskací "e"; u jednoho YouTubového odkazu se mi na dlaždici zobrazil pouze maličký obdélníček s šipečkou (to, na co normálně třeba v PC klikáme ať se video rozjede ) , přičemž před instalací byl u toho Youtubka na dlaždici zobrazen - byť malilinkatý - obrázek toho, co chci sledovat: písnička -> miniatura daného interpreta; doučko z chemie - základní chem. vzorce atp. )
Jiná kamarádka, která podstoupila tutéž aktualizaci se stejným telefonem pouze o něco málo "slabším", měla od začátku na dlaždicích u FCB pouze znak - tiskací "f" - po aktualizaci ji na telefonu dané "f" u FCB zůstalo.
Dotaz:
Lze nějakým způsobem docílit toho, aby se mi na dlaždicích zobrazovaly výše popisované příslušné miniatury otevřených stránek daných odkazů - tzn. např. u "Seznamu" - hlavní stránka vyhledávače nebo alespoň grafické logo (červené "S") alias tak jak to bylo před aktualizací nebo to je "mission impossible"?
Díky za vaše reakce Kika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.