Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schodišťák zapojení

Od: marekdelong® odpovědí: 3 změna:

Zdravím chtěl jsem se zeptat na zapojení schodišťového vypínače,jak jsem opravoval zdi tak jsem ho odpojil.Po opravě zapojil a nic.Nevím kde je chyby skoušel jsem ty dráty všelijak prohazovat a nejde,ale do objímky na světlo proud jde,,,žárovka taky dobrá,,,prosím oradu děkuji Marek

doplněno 05.04.17 12:50: Ok jak budu mít zítra čas tak to nafotím.

Schodišťák zapojení
Schodišťák zapojení #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

zapjení je tohle: ubydleni.cz/...

hodnocení

1x

Bez měření není vědění.

Ale obecně, jeden přívod, třeba fáze vede do přepínače, odtud dva dráty do dalšího přepínače, pak odvod do světla.

Zkoušením jste vyčerpal málo možností, musíte měřit a měřit. Pak na první zapojení to bude OK.

Máte alespoň barevně dráty stejně v přepínačích?

fiser22*
hodnocení

0x

Proud do objímky jste zkoušel obyčejnou fázovkou že? chtělo by to alespoň fotky zapojení obou přepínačů. Bez proměření či znalosti místního zapojení u vás doma vám ovšem těžko někdo s jistotou poradí (možností kde může být problém může být víc)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]