Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panasonic DMC-FS20 - znáte?

Od: papene* odpovědí: 4 změna:

*modla*Tak to je snad už poslední otázka ohledně foťáku pro laika.

Co ten Panasonic,znáte jej někdo?*jasne*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

btcz*
hodnocení

0x

Zdravím,

už nějakou dobu fotím a s kompaktem jsem začínala. Chválím výběr značky, panasonic dává do kompaktů dobrou optiku Leica. Co se týče konkrétního modelu - DMC-FS20, pak bych ráda nabídla srovnání s podobnými, z mého pohledu o něco lepšími, modely.

První je DMC-FX35, levnější o cca 300kč, má o něco menší diplej, je menší a lehčí. Hlavní výhodu vidím v tom, že si má fotograf větší možnost vlastního nastavení.

Druhým je DMC-FX40, který je sice o více než 1000kč dražší, ale připlacení se vyplatí. Spojuje v sobě dobré vlastnosti obou fotoaparátů, navíc má o 2MPx více, čili fotografie z něj budou krásně ostré. Má také větší zoom, díky kterému si scenérii budete moci více přiblížit. Sekvenční snímání je o něco rychlejší, tím pádem vám neutečou důležité okamžiky.

Konečné rozhodování nechávám na vás a doufám, že jsem vám aspoň trochu pomohla. :)

papene*
hodnocení

:)Pomohla i když už jsem ho koupila za 4280kč.Myslím,že je to dobrá cena.

U těch vašich jsem nějak nenašla napsaný stabilizátor.

Lépe řečeno není označen.

A já ho potřebuji.

Je to dárek pro starší osobu.

Třes rukou.

Děkuji za ochotu*jasne*

btcz*

To jsem ráda..:) Ta cena je pěkná.

Ten stabilizátor tam určitě je, i u toho fotoaparátu, co prodává tivis.cz, akorát je to tam nepřehledně napsané.

Rádo se stalo, doufám, že bude sloužit dobře. :)

Přeju pěkný den.

papene*
hodnocení

*slunce*Doufáte dobře,už slouží.:)

Zatím jen mě.Zkouším co umí.

A umí až čumím.

Já ho taky držím po prvé v ruce.

Tak zírám*sok*

Je to paráda.

Snad se bude líbit.*modla*

Den hezký,ale perně*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]