Nejste přihlášen/a.
Tak to je snad už poslední otázka ohledně foťáku pro laika.
Co ten Panasonic,znáte jej někdo?
Zdravím,
už nějakou dobu fotím a s kompaktem jsem začínala. Chválím výběr značky, panasonic dává do kompaktů dobrou optiku Leica. Co se týče konkrétního modelu - DMC-FS20, pak bych ráda nabídla srovnání s podobnými, z mého pohledu o něco lepšími, modely.
První je DMC-FX35, levnější o cca 300kč, má o něco menší diplej, je menší a lehčí. Hlavní výhodu vidím v tom, že si má fotograf větší možnost vlastního nastavení.
Druhým je DMC-FX40, který je sice o více než 1000kč dražší, ale připlacení se vyplatí. Spojuje v sobě dobré vlastnosti obou fotoaparátů, navíc má o 2MPx více, čili fotografie z něj budou krásně ostré. Má také větší zoom, díky kterému si scenérii budete moci více přiblížit. Sekvenční snímání je o něco rychlejší, tím pádem vám neutečou důležité okamžiky.
Konečné rozhodování nechávám na vás a doufám, že jsem vám aspoň trochu pomohla.
Pomohla i když už jsem ho koupila za 4280kč.Myslím,že je to dobrá cena.
U těch vašich jsem nějak nenašla napsaný stabilizátor.
Lépe řečeno není označen.
A já ho potřebuji.
Je to dárek pro starší osobu.
Třes rukou.
Děkuji za ochotu
To jsem ráda.. Ta cena je pěkná.
Ten stabilizátor tam určitě je, i u toho fotoaparátu, co prodává tivis.cz, akorát je to tam nepřehledně napsané.
Rádo se stalo, doufám, že bude sloužit dobře.
Přeju pěkný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.