Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na STB ZIRCON FIRE

Od: flodur® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
koupil jsem STB ZIRCON FIRE. Před nahráváním jsem naformátoval externí disk na Fat 32. Nahrál jsem na zkoušku cca 2-hodinový TV pořad. Nyní jsem před problémem jak nahrávku přehrát přes STB+TV. Zkusil jsem uspěšně nahrávku externího disku přehrát přes PC, což mě potvrdilo že nahrávka je v pořádku. Může mi někdo upřesnit jednotlivé kroky přehrávání z externího disku přes STB a TV. Přiložená Uživatelská příručka je pro mne až příliš stručná, v mnoha bodech nejasná z důvodu zkratek, nepřesného překladu či názosloví. Některé položky se zobrazují šedivě nebo vůbec.

PS. Bude možné u STB současné nahrávání a přehrávání?

doplněno 05.04.17 10:34:

euronics.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na ovladači najdete tlačítko "média", otevřete-objeví se médium disk, ten rozkliknete a objeví se vám jednotlivé složky (pokud jste nepřetahoval něco z počítače, tak jen složka PVR, příp. DISK a když rozkliknete PVR, budete tam mít nahraný pořad, který normálně spustíte PLAY. Než toto provedete, musíte mít na TV přepnutý vstup, na kterém máte propojení ze STB. (AV 2, HDMI 1...). Občas se stane , že u některého ext. disku nejde přehrát pořad přetažený z PC , ale pouze nahraný v STB (není vzájemná kompatibilita a STB složku nenačte-stává se zejména u ext, disků s větší kapacitou, než 1 TB). Potom se nechá disk používat jen pro nahrávky PVR.protože složky z PC STB nenajde.

Přehrávání a nahrávání jiného pořadu, pokud vím, není možné. U některých STB, myslím , že i u vašeho je možný časový posun Tim Shift.

hodnocení

Zdravím,

můžete mi vysvětlit zkratku PVR a k čemu je dobrý časový posun Tim Shift, také by mne zajímaly media Film / Hudba / Foto / EBook jak a kdy využít? Jak už jsem uvedl v dotazu výše se v tom návodu ztrácím.

111®

PVR je složka kam se ukládají nahrávané pořady, pokud neurčíte nějakou jinou
Media x y z určují druh souboru který se má zobraziz a použít pro hudbu třeba mp3, Waw atp. film je pak mpg, avi, nevo mp4, foto je jpg, png , gif případně další
EBook je elektronická nápověda.

Funkce Time Shift znamená, že můžete nahrávaný pořad sledovat s časovým zpožděním-nahráváte např. od 20.00 hod a ve 20.30 spustíte přehrávání a zbytek pořadu se normálně nahrává do konce (dle naprogramování nebo man. vypnutí).

satelit
hodnocení

0x

PVR není žádná složka, ikdyž může být. Je to Personal Video Recordér. Přístroj umožňující nahrání vysílaného programu

doplněno 07.04.17 17:38:

Jinak hroznej krám za málo peněz. Hlavně že umí DVB T2 které přijde na řadu za 5 let. Má RF modulátor což se používalo za císaře Josefa, ale potřebné HbbTV neumí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]