Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
shaním reproduktor do stredne velke mistnosti. Chtela bych, aby reproduktor umel byt pripojitelny k pocitaci bez kabelu. Treba bych pustila neco z youtube nebo ze spotify, aby to hralo :D Znalec v tomto oboru nejsem, takze predpokladam, ze mi bude stacit asi levnejsi, ale aby mel dobrebbasy i vysky.
Premyslela jsem o znacce sony, a protoze jsem zenska, chtela bych, aby mel reproduktor taky nejaky hezky design
Dobrý den, vzal bych tenhle alza.cz/... . 2 tisíce na bezdrátový reproduktor je celkem málo.
Jestli to musí být do 2000,- a být bezdrátové tak bych to viděl stejně. K tomu ale asi ješě budete potřebovat nějaký bluetooth adaptér (jestli ho ještě nemáte) což taky něco stojí. Jesli ale plánujete mít ho stále na jednom místě a nepřenášet ho, tak bych doporučoval normální (kabelovou) reproduktorovou soustavu, která by měla lépe pokrýt větší frekvenční rozsah a mít tak "čistčí" zvuk. Jednak to vyjde levněji a hlavně to nebude muset pořád nabíjet.
Nechápu výhodu bezkabelového provedení. Vy ji asi znáte. Jen upozorňuji, signál z PC se musí nějak vysílat a na druhé straně přijímat a to bude asi vyžadovat nějaké napájení (nebo nabíjení) - stejně jako reproduktor(y).
Takže, aby těch kabelů nebylo podstatně víc ..
Prave neznam, jak jsem rikala, moc tomu (spis vubec) nerozumim, ale kolegove mi rikali, at si radsi poridim bez kabelu, ze je to lepsi, ale tak oni tomu rozumi asi vic, jsem si myslela. Mozna, ze by kabel nebyl k zahozeni, neexistuje nejaky ktery by mohl, ale nemusel mit kabel?
Jinak vic jak 2000 za to davat nechci, prece jenom jde mi neco jako o radio, a to bych taky za vic jak 2000 nekupovala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.