Ahoj, poradí mi někdo jak se dostat do samoobsluhy KAKTUS když se mi nedaří přihlásit přes e-mail ani heslo. PUK si z hlavy nedám dohromady. Existuje nějaký jednorázový přístup? Díky za tipy, rady i pomoc.
Při problémech s přihlášením bývá problém nejčastěji v zadání uživatelských dat (jména/e-mailu a hesla). Vymažte všechna cookies a cache, restartujete prohlížeč a zkuste to znovu.
Pozor na velká a malá písmena → hlavně u hesla. Jestli se to nepodaří, můžete zkusit novou registraci nebo se nějak dostat ke kódům PUK (ty byste měl najít na obalu zakoupené SIMky).
michaelfox
Dobrý den, zkoušel jsem to, ale vidím to, že budu muset jet domů najít zbytek k SIM a zkusit to jak radíte. Podle mě tohle KAKTUS (T-Mobile) oproti konkurenci nevychytal. Díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.