Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat, dostal jsem od přítelkyně k narozeninám fitness náramek lamax bfit a zajímá mě, jestli elektronika nějak neovlivňuje spánek? Jestli je to zdravé s ním spát? Mám to jako "tiché buzení", abych ráno nebudil přítelkyni když jdu do práce.
To by mě zajímalo, jak ten REM spánek dokáže ten náramek poznat, protože to snad má každej člověk jinak ne?
Tak to je zajímavý. To zkusím o tom něco zjistit. A co to vůbec všechno umí? Nikdy jsem moc sportovec nebyl, takže nevím jestli to je zrovna pro člověka jako jsem já.
To si snad děláte legraci, fitness náramek snímá mimo jiné například srdeční aktivitu a z ni lze REM fázi spánku poznat a podle toho dokáže přizpůsobit i buzení. Takové chytré budící náramky byli k mání už dávno před těmito fitness náramky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.