Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spaní s fitness náramkem

Od: kulik* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, chci se zeptat, dostal jsem od přítelkyně k narozeninám fitness náramek lamax bfit a zajímá mě, jestli elektronika nějak neovlivňuje spánek? Jestli je to zdravé s ním spát? Mám to jako "tiché buzení", abych ráno nebudil přítelkyni když jdu do práce.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

freak
hodnocení

0x

Čau, podle mě to zádnej zásadní význam nemá. Z toho náramku nic vyzařovat nebude, takže bych to neřešil. :)

kulik*
hodnocení

0x

joo díky, já jsem právě někde četl, že to nedělá moc dobře a ruší to spánek...

Se správným programem by tě naopak měl dobrý náramek budit mimo spánkovou fázi REM takže buzení pak není takový šok.
kulik*

No pro mě neni příjemný buzení nikdy :D hlavně v pondělí..

freak

To by mě zajímalo, jak ten REM spánek dokáže ten náramek poznat, protože to snad má každej člověk jinak ne? :)

kulik*

Ono to odhadne nějak, podle toho jak se převaluješ atd.. mám pocit, jako je to zajímavý :)

freak

Tak to je zajímavý. To zkusím o tom něco zjistit. A co to vůbec všechno umí? Nikdy jsem moc sportovec nebyl, takže nevím jestli to je zrovna pro člověka jako jsem já. :)

To si snad děláte legraci, fitness náramek snímá mimo jiné například srdeční aktivitu a z ni lze REM fázi spánku poznat a podle toho dokáže přizpůsobit i buzení. Takové chytré budící náramky byli k mání už dávno před těmito fitness náramky *smich*

freak

Tak to je dobrý, že to dokáže poznat podle srdeční aktivity. Docela mě teď láká si ho zkusit. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]