Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jelikož velmi ráda chodím o víkendu na tůry a občas při nich zabloudím potřebovala bych poradit
nějakou slušnou Vámi odzkoušenou aplikaci do mobilu, která by mě navedla zpět do bodu odkud jsem vycházela. Jako dobrý bonus by bylo kdyby aplikace ukázala i vzdálenost tratě. Pokud možno v češtine a jednoduché nastavení přeci jenom jsem žena a už né nejmladší
Děkuji všem za radu Zlatka
Určitě poslouží Mapy.cz se záznamem trasy.
Případně GPS Waypoint Finder (to je ale spíše "kompas" s možností zadání waypointů). Pro určité účely ale jednoduše použitelná aplikace.
Možná se zeptám blbě, ale když budu používat např. ty Mapy.cz tak musím mít po celou dobu puštěné data i GPS?
No jak se to vezme..Pokud chcete vědět, kde aktuálně jste, tak GPS zapnutá být musí (pokud nebere telefon údaje o poloze ze sítě operátora). Jinak ale stačí zapnout GPS až v momentě, kdy potřebujete vědět kde se nacházíte. Pro záznam trasy ale logicky GPS zapnutá být musí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.