Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si zařízení M 302 (viz foto) pro čtení a zapisování RFID identifikátorů nsa frekvenci 13.56 MHz.
Rád bych si zkopíroval kartu Mifare Classic.
Pokud jsem to správně pochopil, tak u řady přístupových systémů je pro identifikaci používáno pouze UID nikoli data zapisovaná v k tomu určených sektorech.
Nicméně kopii se mi s přiloženým softwarem udělat nepodařilo.
Neznáte někdo postup, jak lze kopii udělat? Myslím si, že tato čtečka/zapisovačka bude hodně rozšířené zařízení.
Kopírování chci používat zejména pro změnu média karta / přívěšek na klíče / náramek.
Děkuji.
Toro zařízení je podle mne pouze pro čtení/zápis dat z karet, přívěsků...a použití pro jednu danou aplikaci (karty, které do zařízení uložíte, můžete následně ve stejném zařízení zase číst); a pomocí software zase využít dále. Vy chcete naklonovat kartu; k tomu slouží duplikátor RFID karet, pomocí kterého naklonujete speciální čipy...s běžnou kartou (čipem) toto možné není (nesetkal jsem se s tím). Nebylo by lepší poptat majitele (provozovatele) zařízení, aby vám umožnil užívat více typů čipů? Bude to pro vás i levnější, než pořízení duplikátoru a s nejistým výsledkem...pokud provozovatel využívá i solidnější zabezpečení, nebude vám klonovaná karta nic platná. pokud pouze UID, pak snad na něco bude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.