Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je možné,že mi přijde soubor-fotka-ne mms

Od: babulka® odpovědí: 2 změna:

Nevíte někdo jak mi může přijít fotografie-ne mms-bez potvrzení přijetí-podobně jako když přichází přes blootho,ale když v dosahu není žádný jiný telefon?děkuji za objasnění záhady:D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Některé telefony mají možnost poslat zprávu přímo na display.
Jak vypadá Zpráva na displej?

Zpráva na displej vám přijde jako SMS/MMS, akorát s tím rozdílem, že se rovnou zobrazí na displeji. Někdo v tomto případě posílá v MMS pouze fotku.

Máte možnost ji Uložit, pokud chcete zprávu uložit do seznamu SMSek. Pokud ne, tak stačí zvolit možnost Storno.

hodnocení

Ano to znám, ale jen jako zprávu ale ne mms ale je mi divné, že se nezobrazilo žádné číslo, a také nevím kde vzala daná neznámá osoba dle fotky mé číslo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]