Operou a pod jsem si prošel taky. Teď už delší dobu využívám ucbrowser. Má komprimaci nastavitelnou jen pro mobilní data - na wifi jede bez(volitelně). Noční režim, režim pro fb - stíhá s přivřením očka i u ultrapomalého mobil.cz 32kb/s. A spousta vychytávek a nastavení. Stabilita vynikající.
Tak mi to nedalo a zkusil ho nainstalovat... tedy nějakou verzi mini Je pravda že chodí docela svižně, ale hodně rozhazuje rozložení stránek, to co správně nechodí v opeře v něm taky nejde. Zatím mě tedy nenadchl. Ale dam ještě mu šanci do zítra
mini je hodně očesaný. Zkus "velký" ucbrowser. Verze hd je zas trochu jiná, mě tolik nevyhovovala. jinak menu zoom view/fit to screen režim mávliv na rozložení stránek.
U mě je jasný favorit po mnoha zkouškách ostatních prohlížečů Next browser.A můžete si dát pluginy,jako třeba translator,fast atd,je naprosto rychlý a bezproblémový,velice doporučuji.Určitě ho zkuste,stáhněte ho z apkpure.com.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.