Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký prohlížeč do mobilu bez reklam?

Od: lada1® odpovědí: 11 změna:

Jaký prohlížeč používate v mobilu a je bez reklam?Děkuji za tip

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

debil
hodnocení

2x

chrom to je jasnýý

:-P

ohneta*
26.03.17 19:14
hodnocení

1x
Chrome

hodnocení

0x
Používám Opera mini... a jako bonus může silně komprimovat přenášené data.
Lepší prohlížeč jsem zatím nenašel.

hodnocení

0x
Operou a pod jsem si prošel taky. Teď už delší dobu využívám ucbrowser. Má komprimaci nastavitelnou jen pro mobilní data - na wifi jede bez(volitelně). Noční režim, režim pro fb - stíhá s přivřením očka i u ultrapomalého mobil.cz 32kb/s. A spousta vychytávek a nastavení. Stabilita vynikající.
Tak mi to nedalo a zkusil ho nainstalovat... tedy nějakou verzi mini
Je pravda že chodí docela svižně, ale hodně rozhazuje rozložení stránek, to co správně nechodí v opeře v něm taky nejde.
Zatím mě tedy nenadchl.
Ale dam ještě mu šanci do zítra :)
mini je hodně očesaný. Zkus "velký" ucbrowser. Verze hd je zas trochu jiná, mě tolik nevyhovovala. jinak menu zoom view/fit to screen režim mávliv na rozložení stránek.

hodnocení

0x

U mě je jasný favorit po mnoha zkouškách ostatních prohlížečů Next browser.A můžete si dát pluginy,jako třeba translator,fast atd,je naprosto rychlý a bezproblémový,velice doporučuji.Určitě ho zkuste,stáhněte ho z apkpure.com.

krtek6*
31.03.17 10:07
hodnocení

0x

Chrom..

chrom
hodnocení

0x
Chrome je pro pomalé připojení nepoužitelný, jednička je opera mini

Ale on se neptal na pomalé připojení ;) já používám Chrome a ikdyž mám Operu Mini v telefonu taky, zapnuji velmi zřídka.

hodnocení

Děkuji zkouším tu operu mini.Ladislav

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]