Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat prosím jestli se dají stahovat z www.youtube.com, videa ( videoklipy ) s označením zn. VEVO? Děkuji
Mám jenom tablet s Androidem. S YouTube i jinými žádný problém. Program TubeMate. Ovšem s tímto nehnu. Kdo ví zda by se našel nějaký dobrák, třeba luis, podařilo se mu těch pár klipů stáhnout a hodil to na Ulozto.
Vysvětlím, proč zrovna chci stahovat z youtube s tou zn. VEVO: protože je tam dobrá kvalita a ostrost obrazu. chtěl jsem si stáhnout a možná následně i vypálit tyto videoklipy z 90 let s tím označením VEVO: 1. 3T - ANYTHING, 2. SOUL ASYLUM - MISERY, 3. ROXETTE - JUNE AFTERNOON, 4. ROXETTE - SPENDING MY TIME, 5. ROXETTE - YOU DON´T UNDERSTANDE ME, 6. EROS RAMAZZOTTI - PIU BELLA COSA, 7. BRYAN ADAMS - THE ONLY THING´S THAT LOOK GOOD ON ME IS YOU, 8. BRYAN ADAMS - LET´S MAKE A NIGHT TO REMEMBER, 9. AQUA - MY OH MY. 10. AQUA - TURN BACK TIME, 11. ROXETTE - WISH I COULD FLY,.
dotaz pro TABLETA: ... pane Tablet, píšete, že Vám to šlo jak po másle to stáhnout ten klip 3T - ANYTHING. Prosím napište mě do mého soukromého mailu na petr.vyh@centrum.cz jak jste to dělal? Díky
Co bych měl ještě dodávat. Psal jsem že jsem to stáhnul v OS Android programem TubeMate. Napsal jsem který to byl klip, jaké měl rozlišení, jakou měl stopáž. Informace asi vhodné pro CIA, takže byly smazány. Já stažený klip taky smazal. Není to oblast mého zájmu.
TABLET: Přesto bych chtěl vás poprosit o radu jak jste to dělal? - Já to zkouším sám, ale leze mě do toho tolik ikon a ještě v angličtině, že jsem s z toho tumpachový! a ještě nějaké zaregistrování taky v angličtině. - co vám to udělá, když mě do detailu napíšete "jak jste ten klip
Mnoho zbytečných slov. Pokud to děláš programem TubeMate tak mohu poradit. Jinak ne. Ten program mám v Androidu
Jinou verzi neznám. Existuje i pro Windows
Tablet: jo jo dělám to tímto programem, normálně si zadám do zadavače přesně to co jsi mě poradil název ANDROID PROGRAM TUBEMATE a pak mě tam vyleze fůra ikon a webů ohledně tohoto odkazu, takže poraď mi jak to mám stáhnout? dik
Tablet: ... tak jsem si ty stránky TUBEMATE prohlídl, ale stále nevím do jakého políčka jsi zadával ten klip?
To je jak u blbejch. Prohlídnout je na nic. Nalézt program TubeMate pro Windows, nainstalovat a pak se můžeme bavit. Nebo na tabletu pro Android. V Google play asi není
Hned tady pro Android první ikona 7.0.7.apk po instalaci mi to hlásí verzi 2.3.8
Tablet: Tablete, tak jsem to konečně zadal přesně, jak si mě radil ten TUBEMATE WINDOWS, ale píše mě to, že to můj Notebook ( zn. LENOVO ) nepodporuje. Takže z toho stahování bude asi "prdlajs"?
Už jsem z tebe tumpachovej. Jistě pokud jsi chtěl stahovat tu verzi z posledního linku tak to je pro Android. VŽDYŤ TO TAM SNAD JE PSÁNO. Najdi si verzi pro Windows.
Já mám taky Lenovo, ale Android. Já zase nestranní verzi Windows
Tohle je snad Windows. Nevím proč mám hledat za Tebe
na těchto stránkách jsem ty " výše jmenované klipy" jak jste mě poradil zkoušel zadat na tom Clip Converteru. Ale píše mě to následující: Clip Converter is not available for videos containing music. ( Clip Converter není k dispozici pro videa, které obsahují hudbu.). Takže to stáhnout asi nepůjde.?
To je Vám všem jedno, že poskytujete mládeži návod k nečestnému, podvodnému jednání a stavíte se k tomu, že je to normální? To video není určené ke stažení, co je na tom složitého pochopit... Jak pak mají ti mladí pochopit co jsou to pravidla? Jak pak mužou někomu věřit, když sami budou naučeni, že je normalní obcházet co se dá?
III:
a to je ti jedno že, v každém čistém papíru, v ceně každé tiskárny / kopírky, v ceně každého paměťového média od karty, přes CD /DVD až po HDD jsou poplatky pro organizace sdružující autory? A to bez ohledu na to jestli si na to budu tisknout, kopírovat nebo stahovat své vlastní věci? Většina z nás má tuto činnost předplacenou a nikoho o nic neokrádá
Koukám, že se tady jen dohadujete, ale abych dostal pořádnou radu to ne! - Sice TABLET mě poradil hodně, ale stejně jsem to nepochopil! - všechno je tam anglicky.
Zato ty jsi mistr světa... LadinPraha i já jsme ti jasně naspali že FRD ti to stáhne bez problémů, tak nevím, kolik dalších rad si představuješ že si tady vymodlíš.
Od tebe se ani nedozvíme zda jsi stáhnul a nainstaloval ten program TubeMate. Moje verze pro android je česká. Možná verze pro Windows je na tom stejně. Ty asi nevíš která bije. Bohužel postup s nabízeným FRD je úplně stejný. Nalézt, stáhnout, nainstalovat, spustit, zadat příslušné parametry.
Tablet: ...Tak se mě to povedlo stáhnout ten Windows Media Player. Kliknul jsem na modře zabarvený odkaz DOWNLOADER FOR WINDOWS a asi se mě to stáhlo? Odeslalo se to nahoru obrazovky do pravého rohu kde je taková šipka, která směřuje dolů. Když na ní kliknu tak mě zobrazí všechny stažené soubory, a je tam i toto, co si mě radil. Ale dál už nevím jak zase mám postupovat?
...a ještě u toho Free Rapid Downoloader mě to píše už v tom staženém souboru, že bych musel mít nějakou předplacenou licenci VINRAR. Vůbec tomu nerozumím? ... Jak mě poradil TABLET, tak všechny vámi doporučované soubory se mě už asi povedlo stáhnout ( Free Rapid Downloader, i Windows Tubemate, i Android Program Tubemate ). Všechny jsou asi stažené? Je to pod tou vrchní šipkou, která směřuje dolů v horním okraji obrazovky. Když na ní kliknu, tak se mě zobrazí tyto jmenované "asi už stažené soubory" i další soubory, který si tam asi stáhla má segra. - takže stažené to asi už je? Pak mě TABLET dál radí to NAINSTALOVÁNÍ. Ale to už nevím jak? Píše mě to, jak píšu viz výše, že bych musel mít předplacenou nějakou licenci s názvem VINRAR. Ale to vyžaduje jen u toho Free rapidu Downloaderu.
Teď se mě povedlo nainstalovat nějaký FREE VIDEO CONVERTER. Co to prosim znamená? - tam už se dá zadat video, které chci stáhnout?
Máš stažeý FRD nstalátor. Ten je ale zabalený v rar balíku aby se předešlo poškozní při stahování. Jestli neumíš ani rozbalit RAR tak je to s tebou těžký. Licenci Winrar určitě kupovat nebudeš, tak stáhi a instaluj 7zip je to funkčě stejný archivátor, jen je free. slunecnice.cz/...
( Při instalci odmitni ten jejich seznam lištička případně seznam prohlížeč, nejsou to škodlivé programy ale jsou zbytečné.)
Pak klepneš na ten balík FRD pravou myší a dáš otevřít v programu 7-zip. To už na tebe bude mluvit česky tak to dál nebudu popisovat. Budeš volit mezi rozbalit zde a rozbalit do.. Pokud zvolíš rozbalit zde vyplivne ti to obsah složky po celé ploše, tak prosím zvol volbu rozbalit do..
Apro příště.. nestahuj každou hovadinu, která ti vyskočí před očima, to je nejkratší cesta k tomu, aby si člověk rozesr@l celý počítač.
vzdávám to, vyprdnu se na to. ... nebudu už nic se pokoušet stahovat. TOTAK máš pravdu, abych si nepo... počítač. - Vlastně ani nevím, proč to chci stahovat, když se to dá normálně jednoduše pustit přímo na Youtubu.
Vzdávají se jen poserové. Pouze jsi vyčerpal potenciál rádců. Opravdu je těžké pochopit, že ti chybí základní vědomosti okolo PC jak stáhnout program, jak nainstalovat a v případě stažení komprimovaného balíčku, jak ho rozbalit. Prakticky nikdo se neobejde bez nějakého nástroje jako je WinRAR, WinZip, 7Zip a mnoho dalších buď Freeware, nebo i Shareware které často pracují třeba jen s malým omezením.
Literatury a různých PC kursů je mnoho. Jen chtít zapracovat.
Jakej WMP. Má to být TubeMate
V TubeMate se snad nechá vyhledat přímo klip na YouTube (lupa). Nepoužívám. Stažené klipy se ale zobrazují. V pravém rohu jsou tři tečky pod sebou. Kliknu z nabídky výběru URL. Vymažu co tam je, vložím svůj link. Zelená šipka směrem dolů odstartuje stahování. Ne všechny linky to stáhne. Ten jeden ale šel.
Tak jsem si ten soubor stáhnul byť je pro Windows. TubeMatePC.zip 12.99 Mb. Je to zazipováno. Nebudu tě učit základní věci. Prostě rozzipuji. Jsou tam tři soubory jeden z nich je návod. Z návodu čtu že spustíme emulator BlueStacks.com a nabidnu mu soubor TubeMate.apk. Pravděpodobně to je emulace Android souboru pro Windows. Kdybys to udělal v tabletu, nebo chytrém mobilu s Androidem bylo by to jednodušší.
Pak již návod viz předem
...takže stažený by to asi bylo... ale teď poradte s tím naistalováním? možná ta instalace, co jsem napsal viz výše je asi špatně?
Tablet: mě to píše TubematePC.zip 13,00 MB . a u toho BlueStacks mě to píše Bluestacks_rus_. a hlavně mě to píše, že musím mít nějakou licenci VInRAR
To je jak u blbejch. Jak já to mohu vědět, když nemám Windows to za prvé. Za druhé co děláš u PC když o tom nevíš vůbec nic. Ten WinRAR chce určitě ten soubor s příponou ZIP. Tak si najdi jiný program na rozzipování. Nebo si někomu řekni tak jednoduchou věc. Až budeš mít soubor Bluestack s příponou exe (psal jsem com) tak můžeš pokračovat
Downloading from Internet is much easy with the help of many download manager. If you want to download any videos from internet you can try- SnapTube APK . It is one of the best YouTube downloader as well as a video download manager for downloading any video/audio files from Internet.
Do you want to hack a wifi network of others?
Do you want to control your shared WiFi Network to prevent huge data loss?!
Then Try>
WiFikill APK for your android mobile to control the wifi network of yourself!
Download from here=> http://wifikill.net
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.