Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
odešel mi HDD & DVD videorekordér, potřebuji náhradu.Nemám žádné velké nároky stačí mi nějaké zařízení s vlastím tunerem, HDD s možností časového nahrávání, pokud možno cenově co nejnižší. Děkuji za radu.
Nejlevnější asi settopbox s nahráváním s cenou na úrovni - 1-2 měsíčních paušálů O2TV a k tomu disk nebo větší flashku
třeba mall.cz/...
Mezi námi nevím, co tam v těch sr... stojí za nahrávání. Vlastně jo, zajímavé pořady dávají v hluboké noci, takže asi nahrát a pak si pustit v prime time místo těch telenovel. Jen bacha na 20-30min časové posun ve vysílání, ať nepřijdete o pointu. Ve videopravěku byl vysílán VPS kod, který zajistil posun nahrávání, ale doba pokročila a před 20lety běžné věci už nefungují ...
Příklad-v noci ze soboty na neděli vysílají můj oblíbený Batesův motel. Kolem jedné v noci. To mi hlava nebere, klidně to mohlo být v deset večer. Místo toho tam dají krávoviny. Takže zbývá buďto to nahrát anebo stáhnout z netu. Absence VPS alternativy je taky zrůdnost, člověk by čekal, že když to fungovalo před dvaceti lety, proč ne dnes. V tom případě je potřeba nastavit časové rozmezí ručně, potom ovšem nechápu, k čemu je v přístrojích programování nahrávek, když chybí třeba pět minut konce, že.
Pokud si opatříte kompletní zařízení, tak to laborování jednodušší nebude. Zapojíte Settopbox do zásuvky, připojíte anténu, naladíte, připojíte externí disk, nastavíte nahrávání a je to. U jiných zařízení budete muset udělat to samé, kromě snad připojení disku káblíkem . To stejné jako u DVD rekordéru...
Pokud máte TV s nahráváním, tak stačí jen ten disk, ale pokud máte v TV jen jeden tuner, tak můžete nahrávat jen program, který právě běží na obrazovce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.