Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krokoměr do mobilu

Od: lada48® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit jaký krokoměr do mobilu. Mám mobil Xiomi Redmi Note 3 a chtěla bych si do něho stáhnout nějaký krokoměr. Stačí mi jen obyčejný na měření kroků a ušlé vzdálenosti. Už jsem jich vyzkoušela několik, ale žádný mi neměří. Ujdu několik kilometrů a ono mi to ukáže že jsem ušla jen třeba přes tisíc kroků, což odpovídá třeba jen 700 metrů. Potřebovala bych krokoměr který chodí bez zapnuté WiFi, protože nemám kredit s daty aby mi fungovala WiFi venku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Nemáš asi v aplikaci nastavenou délku kroku,zkus nastavit,já používám apku Pedometer a vše ok.

hodnocení

Já vím, že pedometr a že si tam musím nastavit údaje. To jsem udělala, nastavila jsem výšku, váhu, délku kroku. Stejně to nechodilo. Ona každý aplikace nekomunikuje s každým telefonem. Měla jsem telefon LG stáhla jsem si do něho Krokoměr SenseMe, nastavila a chodil perfektně,nemusela jsem si ho všimnout (zapínat, vypínat). Pak jsem si koupila mobil Lenovo. V něm ten krokoměr vůbec nereagoval. Ani několik jiných. V tomto Xiomi mi také žádný nechce chodit. Vyzkoušela jsem jich už několik. Můžete mi dát odkaz konkrétně který. Na Obchodu Play je jich spousta.

Jestli máte někdo zkušenost s nějakou konkrétní aplikací.

mate59

Mám právě SenseMe na Huawei G8 a OK.

hodnocení

0x

Jestli to potřebuješ na měření vzdálenosti jen venku, tak je možná lepší tato aplikace. Kroky ti sice nespočítá, ale ušlou vzdálenost ano, a jede offline.

davidc
hodnocení

0x

Dobrý den,

kde mobil nosíte, když se procházíte? Nejlépe je ho mít v kapse u kalhot = lépe zaznamenává kroky, ale i tak mobily s těmito věcmi mají problém a každý má nějakou nepřesnost.

martin12*
hodnocení

0x

Doporučuju měřit vzdálenost buď v aplikaci mapy.cz, teré mají novou funkci stopař a nebo aplikací Endomondo.

hodnocení

Tak jsem si včera stáhla apky GPS Tools. Měří v kilometrech, ale řekla bych dobře. Nechají se ušlé km ukládat. Pak jsem si stáhla apku Noom Walk. Ta jen počítá kroky, ale řekla bych, že také dobře. Když jsem to přepočítala vyšly stejně jako ta s kilometrama. Mapy.cz jsem měla stažené, tak jsem spustila v ní stopaře, ale ten mi nechodil. Jinak ta aplikace mi funguje. Když jsem byla v jiném městě, tak podle ní jsem si našla cestu. Nevýhodou těchto aplikací je, že se musí zapínat. Ještě budu hledat dál. Nejlepší byl ten SenseMe, ten se nemusel zapínat, Ale nevím proč mi nechce chodit.

Jinak mobil nosím, když jdu jen tak, tak v kapse u bundy ( je poměrně velký). Když jdu s kabelkou, tak v ní. Když jdu na výlet, tak v batohu. Když jsem měla předchozí mobil, tak tam chodil krokoměr bez problému. Ale čím novějšía chytřejší, tak si víc vybírá s čím bude komunikovat.

remisak*
hodnocení

0x
Je aplikace do mobilu, která se jmenuje Runtastic Pedometer Step Count (zadarmo) nebo Runtastic Pedometer PRO (placená) tuto používám. Nosím ji v kapsáčích na boku a v sobotu v Jíčíně změřila trasu i čas perfektně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]