Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat náhradní dál. ovladač k autíčku

Od: jardapa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

velice prosím o radu... Sháním náhradní dálkové ovládaní k autíčku 27Mhz... Na netu jsem něco našel ... tocopotrebujes.sk/...

Jenže prý je potřeba, dle info z modelářského obchodu, aby seděl nejaký krystal a těchto je více druhů... Jak zjistím, na jaký krystal byde fungovat komunikace mezi autíčkem a nově zakoupeným ovladačem viz např. odkaz výše?

Děkuji za případné odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak 27MHz je velmi častá frekvence - nenajdete na aukru či bazoši? zkuste spíše hledat podle typu toho autíčka... možná bych jeden-dva ovladače měl, ale nezaručím funkčnost - spíš to chce podle autíčka hledat "druhý kus na opravu nebo ND"...

doplněno 22.03.17 21:42:

na spodku autíčka je nějaký kod nebo číslo? zkuste vyfotit nebo popsat

doplněno 09.04.18 12:28:

@lucie - to bude těžký... Buď nějaký modelářstký shop nebo ebay - geizhals.de/...

lucieyaro
Dobrý den, řeším podobný problém. Mám auto na dálkové ovládání ale bez ovladače... Ví m i o jaké auto kde. Je to jamara no.40 3713 na frekvenci 27 MHz a typ betonmischer, a ještě je tam číslo 44LI14... Myslíte že se ovladač dá sehnat?

hodnocení

0x

Zjistíte to z originál ovladače (vysílače).

doplněno 23.03.17 06:07:

Pokud ho nemáte, pak si kupte jiné autíčko i s vysílačem.

jardapa
hodnocení

no jo, jenže ten já právě nemám... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]