Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půl SMS jen obdélníčky!

Od: liska* odpovědí: 5 změna:

Kde je prosím chyba? U mne nebo u odesilatele? Dostávám denně více zpráv, jen někdy /dnes od dvou osob/ mi příjde půlka SMS, no spíš jen třetina a zbytek jsou místo písmen obdélníčky. Nezmění se to, i když daná osoba mi zprávu pošle znova.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Aký vlastníte telefón a aký odosielateľ? Ak máte obyčajný a odosielateľ napr.smartfón a pošle vám smajlíka,tak vám prídu len nič nevraviace znaky.

mobil*
hodnocení

0x

Třeba posílá diakritiku a mobil to neumí

vernon
To by musel být HODNĚ starý mobil.
mobil*

No a co. Není každý kretén, aby se každý rok honil po novém mobilu, když potřebuje jen telefonovat. Můj 14 let starý Siemens se SIM od Kaktus taky slouží na příjem SMS z banky. Nějaké viry mne nemohou ohrozit.

liska*
hodnocení

Díky, vaše tipy jsem sdělila odesilateli a budem muset akceptovat rozdílnosti mobilů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]