Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit jak mohu v počítači převést film z avi nebo divx na "klasický" formát? Myslím tím na formát, který přehrává normální stolní dvd přehrávač, který ovšem není uzpůsoben na přehrávání těchto dvou formátů. Děkuji za odpověď. S.
Já bych nic nepřeváděl,protože převod na formát klasického DVD bývá zdlouhavý a často je výsledek špatný.Formáty,které popisuješ běžné přehrávače přehrávají.A pokud máš problém s přehráváním,např.sekání obrazu,tak vypaluj film menší rychlostí.Já mám Nero,vypaluji v něm pomaleji a přestalo mi to dělat problémy s přehráváním na mém docela obyčejném domácím kině.
doplněno 14.08.09 21:32:Vlastním desítky filmů ve formátu AVI,můj přehrávač je starej a umí to!
Ne, právě že tohle běžné přehrávače neumějí
Koukal bych po winavi, converxtodvd a další co tu byly jmenované. Pokud je špatný výsledek tak to je dáno kvalitou obrazu před převedením. Ze špatné kvality dobrou opravdu neuděláš. Převádění sice neni v řádu minut, u průměrných pc to může být 30-60minut, podle programu, výkonu pc, počtu cd atd. Na celeronu 600 jsem převáděl velikost 1cd divx na dvd za cca 4 hodiny, takže kde jsme dnes co
Avi je jen obálka formátu uvnitř, takže záleží, co je v něm. Pokud jde o DivX a různé varianty MP4, tahle oblast se rychle vyvíjí a postupně vzniká řada nástrojů pro konverzi - užitečných jak pro stažené filmy, tak třeba pro dodatečný střih videa z digitálních fotoaparátů. Docela podrobný návod pro střih a konverzi z MP4 (použitelný i pro DivX v nejrůznějších variantách) je třeba zde v článku Střih HD videa z /....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.