Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést avi a divx na normální formát?

Od: simi* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit jak mohu v počítači převést film z avi nebo divx na "klasický" formát? Myslím tím na formát, který přehrává normální stolní dvd přehrávač, který ovšem není uzpůsoben na přehrávání těchto dvou formátů. Děkuji za odpověď. S.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luzarinni*
hodnocení

2x

Ahoj,zkus prg. ConvertXtoDvd 3.Malý,jednoduchý,v CZ.Čas převodu (podle rychlosti Pc a délky film) cca 20min.Kvalita dobrá.

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Pomocí některého z programů, ktré najdeš např. zde www.slunecnice.cz/...

petr123*
hodnocení

0x

zkus hledat program avi2dvd

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den .Chce to nějaký Video convertor.Ikdyž se vám to podaří, tak výsledek nic moc ke koukání.Jak uvádí předemnou najděte něco na slunečnici.cz,nebo stahuj.cz.Hledejte Video Convertory.Jsou i s českým jazykem.

hodnocení

0x

Jestli máš v compu Nero tak to to taky umí.

hodnocení

0x

Já bych nic nepřeváděl,protože převod na formát klasického DVD bývá zdlouhavý a často je výsledek špatný.Formáty,které popisuješ běžné přehrávače přehrávají.A pokud máš problém s přehráváním,např.sekání obrazu,tak vypaluj film menší rychlostí.Já mám Nero,vypaluji v něm pomaleji a přestalo mi to dělat problémy s přehráváním na mém docela obyčejném domácím kině.

doplněno 14.08.09 21:32:

Vlastním desítky filmů ve formátu AVI,můj přehrávač je starej a umí to!

Ne, právě že tohle běžné přehrávače neumějí :)

Koukal bych po winavi, converxtodvd a další co tu byly jmenované. Pokud je špatný výsledek tak to je dáno kvalitou obrazu před převedením. Ze špatné kvality dobrou opravdu neuděláš. Převádění sice neni v řádu minut, u průměrných pc to může být 30-60minut, podle programu, výkonu pc, počtu cd atd. Na celeronu 600 jsem převáděl velikost 1cd divx na dvd za cca 4 hodiny, takže kde jsme dnes co ;)

petrina
hodnocení

0x

Avi je jen obálka formátu uvnitř, takže záleží, co je v něm. Pokud jde o DivX a různé varianty MP4, tahle oblast se rychle vyvíjí a postupně vzniká řada nástrojů pro konverzi - užitečných jak pro stažené filmy, tak třeba pro dodatečný střih videa z digitálních fotoaparátů. Docela podrobný návod pro střih a konverzi z MP4 (použitelný i pro DivX v nejrůznějších variantách) je třeba zde v článku Střih HD videa z /....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]