Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém,potřeboval bych PROSÍM poradit:koupil jsem si dvd kameru JVC GZ MG130E EVERIO,originál instal.cd,vše jak má u toho být,mám ji asi 2 roky,a doposud šlapala bez problému,nahraval jsme filmy na dvd,prostě vše v pohodě,a tetkom sni potřebují nahrát film na dvd,ale pořád mě to vyhazuje nějakou tabulku,chybu,je to v angl.já temu nerozumím,prostě vždycky šla,a najednou nejde,měl jsem windows xp,a tetkom mám windows xp ultra edition,je možné že by na to mělo vliv na jinačí windouws?nebo prosím poradte,nevím jak si mám zté kamery stahnout video když to nejde,MOC děkuji za radu,s pozdravem...
když tak mé icq 196542560
neumím vůbec angl.a píše to přesně toto:
K:/SD VIDEO/PRG004/MOVO4F,MODMO
Loading Error.Power Producer doesn t support this file
nikdy to nedělalo až ted,jestli to nedělá,ze mám jinačí windows,poradte prosím
nebo mohl bych použít program Pinnacle studio 12 cz?
To vypadá že program se pokouší načíst nepodporovaný formát souboru z kamery. Nezměnil jste na kameře třeba formát nahrávání? Nebo Vám po reinstalaci systému chybí potřebné kodeky. Studio 12 vyzkoušet můžete, tím nic nezkazíte.
na kameře jsem nic neměnil pořás mám formát 16:9,jaké kodeky by tam mohli chybět,je možné nějaké poslat?
už nevím co stím mám dělat,jak to sté kamery dostat,nevím
takže windows stím nemá jinak nic společného?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.