Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manual k telefonu Concorde 568M

Od: maratonec* odpovědí: 9 změna:
Moc vás prosím,máte někdo manuál ke stolnímu analogovému telefonu Moc vás prosím nemáte někdo,manuál k analogovému telefonu Concorde 568M.Jedná se o starší typ stolního telefonu,ale má velké číslice a tudíž pro nás snažší telefonování, ale bez návodu ho nemůžeme nastavit.Moc vám děkujem Maraton

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste tady...jedná se sice o ConCorde 520B, ale alespoň něco...je to ke konci stránky pod "Telefonní přístroje", kliknutím stáhnete zazipovaný soubor...je v pdf, češtině...

doplněno 21.03.17 16:46:

Není náhodou tento přístroj označen ConCorde C568M? Je tam to písmeno "C"?

maratonec*
hodnocení

Děkuji za snahu pomoci ale tady je to něco odlišného.Maraton

Odsud si stáhněte návod...je přístupný i pro další zájemce...

maratonec*
hodnocení

Dobrý den. Moc děkuji za návod k telefonu.Maraton

Poprosil jsem o návod p. Loníka, následně jsem návod upravil do jednoho souboru pdf a zbytek už víte...ať vám přístroj slouží...

bekulka

Prosím mám stejný problém, potřebuji manuál k tomuto telefonu a Vaše odkazy ke stáhnutí již njdou použít.

Prosím pomůže někdo? Děkuji

Až budu zítra doma, zkusím dohledat a uložit ke stažení.
05.11.19 08:38

Manuál

Manuál ke stažení na uložto, můžete využívat dle potřeby...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]