Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace do mobilu zdarma

Od: jarek1 odpovědí: 12 změna:

Zdravím vás, milí rádcové.

Potřeboval bych poradit, která aplikace v mobilu s Androidem - podle vačich zkušeností, nejlépe funguje.

Mám na mysli navigaci zdarma (i přesto, že bude obsahovat reklamy).

Potřeboval bych, aby splňovala tyto požadavky: Offline (po stažení map nepotřebuje připojovat na internet). Pěší i auto. Hlasové pokyny i při vypnutém displei.

Vyzkoušel jsem již několik aplikací, a ty, které výše uvedené požadavky splňovaly, po nějaké době (7-30 dní) přestaly částečně fungovat a pro obnovení funkcí požadovaly zakoupení plné verze.

Pokud víte o některé, která by odpovídala požadavkům a nepřestala po nějaké době pracovat, tak prosím, poraďte. A za rady předem děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mamen1
15.03.17 20:42
hodnocení

2x

Here

hodnocení

1x
Chcete nadstandartni veci zadarmo. To neklapne.

hodnocení

0x

Locus Map, verze Pro to umí určitě a stojí asi stovku. Free verze umí taky hodně.

hodnocení

0x

Nevím jestli ten zhasnutý displej, ale jinak by to měly zvládnout Google Maps.

google maps rozhodně nejsou offline navigace ;)

adi*
hodnocení

0x

Dobrý den. Používal jsem Mapfactor. Byl zdarma, offline. Fungoval.

hodnocení

0x
Locus map, mapfactor, mapy.cz, je toho dost na výběr.
jarek1

Používám HERE - funguje výborně a splňuje mé požadavky, ale má jeden nedostatek - v telefonu už mám málo místa a když se přesune do vnitřního úložeště, tak fungovat přestane.

Locus Map ve vnitřní úložišti funguje, ale nejdou hlasové pokyny (nevím jestli tam tato možnost chybí, nebo je to v nastavení - nainstaloval jsem to před 2 hod., tak to ještě nemám pořádně nastavené). Pokud víte, jak hlas aktivovat, tak prosím poraďte.

Pokud máte zkušenosti s dalšími navigacemi, tak dejte další tipy.

A za rady děkuji.

mscale*

Otázka ohledně navigace HERE. Jak se u této aplikace aktualizují mapy? Navigaci používám na Iphone 5C .

martin12*
hodnocení

0x

Na pěší navigaci používám buď Google maps (stáhnutí oblasti a pak offline), Mapy.cz nebo Maps.me - tu doporučuje asi nejvíc cestovatelů.

Jinak do auta doporučuju navigace Here, NaCesty nebo už zmíněné Google Maps (opět stáhnout oblast).

hodnocení

0x

Online používám Waze, offline (v zahraničí) používám Here, kdy si stáhnu mapu jakou zrovna budu potřebovat. Z těch co jsem vyzkoušel mi přijde nejlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]