Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, milí rádcové.
Potřeboval bych poradit, která aplikace v mobilu s Androidem - podle vačich zkušeností, nejlépe funguje.
Mám na mysli navigaci zdarma (i přesto, že bude obsahovat reklamy).
Potřeboval bych, aby splňovala tyto požadavky: Offline (po stažení map nepotřebuje připojovat na internet). Pěší i auto. Hlasové pokyny i při vypnutém displei.
Vyzkoušel jsem již několik aplikací, a ty, které výše uvedené požadavky splňovaly, po nějaké době (7-30 dní) přestaly částečně fungovat a pro obnovení funkcí požadovaly zakoupení plné verze.
Pokud víte o některé, která by odpovídala požadavkům a nepřestala po nějaké době pracovat, tak prosím, poraďte. A za rady předem děkuji.
Používám HERE - funguje výborně a splňuje mé požadavky, ale má jeden nedostatek - v telefonu už mám málo místa a když se přesune do vnitřního úložeště, tak fungovat přestane.
Locus Map ve vnitřní úložišti funguje, ale nejdou hlasové pokyny (nevím jestli tam tato možnost chybí, nebo je to v nastavení - nainstaloval jsem to před 2 hod., tak to ještě nemám pořádně nastavené). Pokud víte, jak hlas aktivovat, tak prosím poraďte.
Pokud máte zkušenosti s dalšími navigacemi, tak dejte další tipy.
A za rady děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.