Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta složky DCIM v počítači i notebooku

Od: medi* odpovědí: 3 změna:

Nemohu stáhnour fotky z foťáku i z mobilu do počítače ani notebooku.5 let jsem s tím neměla problém teď se mi tam objevila složka Recycler která nereaguje na stažení fota. Může mi někdo poradit? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Co takhle napsat aspoň typ mobilu, způsob připojení k počítači, operační systém...?

medi*

Tohle mě nenapadlo. Mobil Nokia, foťák, Panasonic Lumix, Windows XP na googlu jsem se dověděla že je to vír na kartě.

Vir na kartě? Na jaké? Na kartě v telefonu nebo na kartě ve foťáku?

Ani jedno ani druhé bych neviděl jako reálné.

Kde se ti objevuje složka Rycycler? Na počítači?

Jestli máš Total Commander na počítači,připoj telefon jako tzv.velkokapacitní úložiště,tedy jako externí harddisk.NE jako Nokia či Ovi Suite.

Pak bys měla fotky přenést.

doplněno 02.02.13 17:27:

Pro jistotu si projeď počítač antivirem,pokud nemáš nainstalován,tak nějakým online,třeba od www.eset.cz

Pokud to lze,vytáhni paměťovou kartu z telefonu,strč ji do adaptéru pro micro SHHC a vlož do notebooku.

Měla by se zobrazit v počítači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]