Nejste přihlášen/a.
Vůbec do té zásuvky nezasahujte. Jste první v řadě a jakákoliv změna parametrů může negativně ovlivnit příjem všech sousedů pod Vámi. Rozbočovače nejsou zas tak velké, aby to nečemu vadilo.
@magdon: Já tedy čtu, že je v posledním patře. A nevím jak u Vás, ale my máme anténu na střeše, takže směr je od nejvyššího patra dolů. Poslední účastník je v prvním patře.
"Jste první v řadě..."
Naopak, je poslední v řadě, takže s tím ovlivněním signálu pod ním to nebude tak horké. Nicméně souhlasím, že by k tomu dojít mohlo.
Pro potřebu 1.TV v obýváku a 2.TV v kuchyni stačí bohatě tento rozbočovač. alza.cz/...
Není třeba zasahovat do vedení STA.
Chtít a něco u tohoto zku.. it.Nebo to táhnout těsně u lišty při zdi, jsou dvě kur.vsky rozdílné věci.
Mám tak taženou i přípojku internetu s předsíně přes kuchyň až do obýváku a kromě mne o tom nikdo neví.
To jsou všechno předsudky.Navštěva poleze po čtyřech se dívat kudyma jsem tahal kabely !
no odborně asi nedal...protože STA mají spočítané útlumy na stupačkách. takže bez zhoršení úrovně signálu pod vámi to nejde. Nadstavit kabel je prasárna. Odbočovač místo zásuvky asi nedáte, a když jo tak by se musel průběžě pustit signál dál a vy se jen dobočíte, natáhnete do nové krabice se zásuvkou a odtud pak do druhé zásuvky. Vzhledem k tomu že jste nahoře by to mohlo projít , hlavně nesmíte zeslabit signál pod vás...jestli o tom mnoho nevíte nechte to udělat odbornka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.