Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který mobil z těchto dvou?

Od: adamcz* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.
Chci si pořídit mobil : 1) Elephone S7 a 2) Xiaomi Redmi 3S Prime
Který byste mi doporučili? Jen ale z těchto dvou?
Mě se spíše líbí ten Elephone , ale nevím který proste vzít :(
Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono je zcela normální si koupit co se líbí, ptát se na poradně co by kdo doporučil? Proč? Copak vás známe co je pro vás dobré, To z toho nebudete mít ani žádnou radost ;)

A kdo si neumí vybrat, ať si radši nic nepořizuje.

hodnocení

0x
Ten první neznám. Z druhého právě píšu.
S Xiaomi Redmi 3S jsem maximálně spokojen.

hodnocení

0x

Člověče ten elefoun to je teda podle papírových hodnot šílený dělo 4.GB RAM a desetijádro 10x2 to jsou hodnoty pro domácí PC a ne pro mobil. V Číně od nějakých 180 doláčú a cca 1500 korun na proclení. Kdybych si na něj dělal zálusk, asi bych počkal s nákupem tak na září. Co udělá konec měnových intervecí ČNB s kurzem. Než s tím začala banka blbnout, byl dolar kolem17kč a teď je uměle vyšroubovanej o 9 korun vejš. I kdyby doláč spadnul jen na 20 tak jsi v tom o litr levnějš.

Mezi náma - Xiaomi je lepší značka, má v Evropě už přeci jen nějaké zázemí, u nás se běžně prodává a seženou se na něj líp i náhradní díly. U Elephone ti nikdo nezaručí, že za rok a měsíc seženeš náhradní displej, takže je jen na tobě, jestli půjdeš na jistotu, nebo na výkon.

nox®
hodnocení

0x

Když se na to dívám, každý telefon je trochu z jiného soudku. Vítěz stejně bude na základě větších sympatií, i když se zde napíší různé rady. Sám mám momentálně dilema, ale z těchto dvou bych nejspíš volil Xiaomi. Mimochodem proč jen z těchto dvou? Jiná volba by nebyla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]