Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chci si pořídit mobil : 1) Elephone S7 a 2) Xiaomi Redmi 3S Prime
Který byste mi doporučili? Jen ale z těchto dvou?
Mě se spíše líbí ten Elephone , ale nevím který proste vzít ![]()
Díky moc
Ono je zcela normální si koupit co se líbí, ptát se na poradně co by kdo doporučil? Proč? Copak vás známe co je pro vás dobré, To z toho nebudete mít ani žádnou radost ![]()
A kdo si neumí vybrat, ať si radši nic nepořizuje.
Člověče ten elefoun to je teda podle papírových hodnot šílený dělo 4.GB RAM a desetijádro 10x2 to jsou hodnoty pro domácí PC a ne pro mobil. V Číně od nějakých 180 doláčú a cca 1500 korun na proclení. Kdybych si na něj dělal zálusk, asi bych počkal s nákupem tak na září. Co udělá konec měnových intervecí ČNB s kurzem. Než s tím začala banka blbnout, byl dolar kolem17kč a teď je uměle vyšroubovanej o 9 korun vejš. I kdyby doláč spadnul jen na 20 tak jsi v tom o litr levnějš.
Mezi náma - Xiaomi je lepší značka, má v Evropě už přeci jen nějaké zázemí, u nás se běžně prodává a seženou se na něj líp i náhradní díly. U Elephone ti nikdo nezaručí, že za rok a měsíc seženeš náhradní displej, takže je jen na tobě, jestli půjdeš na jistotu, nebo na výkon.
Když se na to dívám, každý telefon je trochu z jiného soudku. Vítěz stejně bude na základě větších sympatií, i když se zde napíší různé rady. Sám mám momentálně dilema, ale z těchto dvou bych nejspíš volil Xiaomi. Mimochodem proč jen z těchto dvou? Jiná volba by nebyla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.