Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání videa v autobuse

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
zajímalo by mě,jak to funguje,že v dálkovém autobuse si může každý na malé TV obrazovce v sedadle před ním zapnout stejný film v různém časovém okamžiku.
Tedy,kazdemu hraje jiný úsek filmu ale přehrávač je jen jeden.
Nebo ne? Co je to za techniku?
Díky za vysvětlení
doplněno 08.03.17 01:09: Nebo má každá obrazovka svůj HDD?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přehrávač je jeden, Prakticky máte před sebou tablet, který je propojen s nějakým centrálním úložištěm, ze kterého filmy streamuje. Není tedy důvod, proč by si každý nemohl zobrazit to co chce, nezávisle na ostatních ;)

doplněno 08.03.17 11:54:

spíš než s HDD bych počítal s úložištěm ve formě flash paměti, už jen kvůli přístupové době a hlavně odolnosti proti otřesům ;)

hodnocení

0x

No, já myslím, že v dnešní době technologie pokročila natolik, že je vcelku běžné, že existují osobní přehrávače s diskem. Dokonce jej lidi nosí denně u sebe v kapse. Tak proč by nemohly být v autobuse v každém sedadle?

doplněno 08.03.17 04:39:

Já jel naposledy dálkovým autobusem v době, kdy byl u řidiče videorekordér (pro neznalé viz wikipedie) a vpředu a uprostřed autobudu CRT obrazovky :)

mnd®

No a to si vemte,že existuje i technologie,že si můžete spustit i pořad nebo film hodinu zpět.Ten videorekordér z autobusu mám ještě doma-má vzadu přepínání 12/24/220 V.Autobus Karosa s video.Akorát jsem ho musel tenkrát před lety nechat předělat na českou normu.Jóóóó Rambo byl za jízdy dobrej zážitek.

hodnocení

No,ja mám právě taky zafixovany videorekordér u řidiče a kabely ke dvěma,trema obrazovkám:-D
Takže HDD...
Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]