Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung ue40f5370 ivysílání

Od: hanourek® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, nedaří se mi ji najít v žádné FAQ. Máme televizi Samsung ue40f5370. Nevím, z jakého je roku, takže neumím najít, jestli naše televize podporuje HbbTv. Propojila jsem TV datovým kabelem s modemem s kabelovým internetem od UPC. Dle návodu aktualizovala software, nainstalovala aplikaci HbbTV (ale byla k dispozici pouze for Slovakia), ověřila, že mám datové služby nastaveny na "zapnout". Funguje youtube, stream, zobrazim prohlížeč Bing, dostanu se v něm na stránky české televize. Ale když si chci zkusit pustit nějaké video z jejich stránek, obraz skončí na "načítám video". To samé se děje na stránkách Iprima.cz. Pěkně prosím, co mám udělat, aby mi v televizi fungovalo ivysílání? Nebo to moje televize nepodporuje? Zkusila jsem poslat dotaz do Samsungu, ale nejde mi odeslat formulář. Tady mi při vyhledání podobných problémů stránky vždy spadnou..
Moc děkuji a přeji hezký den.

doplněno 09.03.17 10:40:

zkusím doplnit dvou otázku, protože mi odpovědi zatím nepomohly - postupovala jsem dle návodu, stáhla jsem si aplikaci HbbTV for Slovakia (for Czech tam nikde nemám). Mám televizi připojenou k externímu set top boxu od UPC. Nefunguje mi ani červené tlačítko, ani spuštění videa na ivysílání přes webový prohlížeč ze stránek televize. Je můj problém aplikace for Slovakia? Jak najdu for Czech? Je můj problém ten externí set top box? Jestli ano, mohu používat současně (na střídačku samozřejmě) set top box v TV a externí? Přes externí mám víc programů. Děkuji!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to rok 2013...manuál zde ...prozatím jsem ho ještě nepřečetl, alespoň odkaz...pár info

doplněno 07.03.17 18:05:

Máme UE40ES5500 z roku 2012? 2013? a na něm to funguje...

hodnocení

Dobrý den, děkuji. K těmto dokumentům a stránkám jsem se dostala taky, ale nepomohly mi. Postup v návodu pro nastavení HbbTV jsem dodržela, ale nefunguje. Ve výčtu vlastností mého modelu TV je napsáno, že HbbTV podporuje, mezi modely na stránkách Samsung pro rok 2013 ale uveden není. samsung.com/... Pokud to ovšem není F5300.

hodnocení

0x

Dobrý den ! Váš televizor HbbTV umožňuje ! Je třeba, abyste si nainstalovala aplikaci HbbTV for Czech. Je ukrytá v kategorii Informace. Mrkněte na tento návod: smartmania.cz/...

Pokud by se vám přesto nezadařilo, máte možnost kdkoliv zdarma zavolat na podporu Samsung: tel. 800 726 786 samsung.com/...

Zprovozněná HbbTV se pak spouští stiskem červeného tlačítka na dálkovém ovladači na kanálech, které na chvilku zobrazí červený bod - typicky ČT, ale i další stanice.

hodnocení

Dobrý den, děkuji. Jak ale píšu ve svém dotazu, postupovala jsem přesně podle návodu (četla jsem tento i přímo na stránkách Samsung). HbbTv for Czech bohužel v aplikacích nemám, jen for Slovakia. Prohledala jsem nejen kategorii Informace. A jak čtu v internetových diskusích, nejsem sama. Může tohle být ten problém? Do Samsungu jsem zkoušela psát, marně, formulář po vyplnění všech údajů po snaze odelsat dotaz vždy zahlásil chybu. Ale volat jsem tam ještě nezkoušela, to je pravda.

Červené tlačíto nefunguje, chtěla jsem to obejít přes web browser a spuštění přímo ze stránek čt, ale to nefunguje taky. Včera jsem ale v jedné diskusi narazila na poznámku, že HbbTv funguje jen při použití set-top-boxu přímo v televizi a ne při použití externího (jak to mám já, viz dotaz). O tom se ale v žádném návodu ani manuálu nemluví a tuto hlášku jsem našla opravdu jen jednu z roku 2012. Že by tohle byl ten problém?

V každém případě díky za snahu pomoci. :)

doplněno 08.03.17 09:36:

aha, o externím set-top-boxu jsem nepsala, pardon...

V tom set-top-boxu může být zakopaný pes. Přesto bych zavolal na výše uvedené číslo a spojil se s operátorem, za dotaz nic nedáte.

renne
pokud jedete přes UPC nebo jinou kabelovou tak tam vám hbttv nebude fungovat

Na nej-tv funguje! A je to kabelovka...

renne
tv funguje ale hbttv přes UPC ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]