Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný chytrý telefon

Od: hlavik® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

hodně cestuji a potřeboval bych něco s obyčejným foťákem, mapami od Seznamu a wifinou. Zatím jsem si našel Microsoft 550. Dá se pořídit za podobnou cenu něco lepšího?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Otázka je, jak moc chceš sázet na jistotu nebo jít trochu do rizika s číňanem. Můžeš jít na jistotu záruky a kouknout na Alzu nebo zajít do Tesca a dostaneš za svoje peníze nějaký Prestigio s podobnými parametry jako ta lumia akorát na Androidu. Můžeš vsadit na tu Lumii s tím, že se najdou lidí kteří na ní nedají dopustit ale i lidi co mají třetí, čtvrtý kus se stále se opakující závadou, že ti někdo volá ty to nevidíš. Můžeš risknout nákup Číňana přes internet. Můj Cubot za 1700.- má 2gb RAM. 12gb úložiště Foťák 8mpix ( prokládaných 13) a jsem s ním spokojený. Nejlepší co ti ale můžu doporučit, je to že než koupit mobil za 2000,- je lepší 1500 přidat a koupit nějaký Xiaomi na Alze.
lll*

Prestigio nebrat!

hodnocení

Když na to přijde, můžu používat na volání dál současný telefon. Na výletech mi ale chybí mapové podklady - tablet je na nošení moc těžký a mapy v navigaci nejsou tak podrobné jako od Seznamu. Nechce se mi připlácet, protože počítám s tím, že časem poletí na zem;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]