Nejste přihlášen/a.
Oba tyto tablety mají 2 gb ram ale jaké hry chcete hrát na androidu, to by chtělo něco s win, systémem.Něco takového, má to i odělitelnou klávesnici.
No teda, máte pravdu. Koukala jsem na Yogu na jiných stránkách, a tam měli jen 1 GB. Přesně na toto Lenovo jsem koukala hned na začátku, ta klávesnice se mi líbila ale po vyzkoušení u kamaráda jsem si to rozmyslela. Windows nechci, ten systém mi nesedl a některé hry co hraji na windows nejsou (například Clash of Clans a další). Neříkám, že Android je lepší, ale má větší podporu aplikací. Asi nakonec koupím Yogu. Děkuji za upozornění
Sháněl jsem aplikaci Můj vlak do mobilu s Windows. Bylo mi autorem řečeno, že Windows v mobilech je naprosto neperspektivní. Takže od Windows radši dál.
Windows jsou na práci, na hry je Android. Přítelkyně dostala Yogu a až doslouží dostane novou. Přes dva roky a má jen odřenou zadní stranu, i baterie ještě docela drží.
Tak to jste mě potěšil. Snažila jsem se najít lepší nebo srovnatelný, ale pokaždé jsem se vrátila zpět k Yogu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.