Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

10 tablet do 6 000 Kč

Od: ankara odpovědí: 6 změna:
Pěkné odpoledne, sháním nový 10"tablet do 6 000 Kč na hraní her, sledování filmů apod. Mám 2 favority a nejsem jistá, který vybrat. Lenovo Yoga 3 alza.cz/... TAB 2 A10-70 Midnight Blue alza.cz/... Zatím dávám přednost tabletu Yoga 3, ale nejsem si jistá výkonem, RAM 1 GB je přece jen málo a rozlišení taky není největší (to by mi moc nevadilo), zase má ale větší kapacitu baterie. Kdysi jsem ho držela a v ruce a mi seděl dobře, zvuk taky dobrý. Také se mi líbí styl provedení a design (především stojánek). Stále váhám, u každého se mi líbí něco jiného. Na TAB 2 bych musela dokoupit obal, takže by to cenově nakonec vyšlo stejně. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ekr®
hodnocení

0x

Oba tyto tablety mají 2 gb ram ale jaké hry chcete hrát na androidu, to by chtělo něco s win, systémem.Něco takového, má to i odělitelnou klávesnici.

alza.cz/...

ankara
hodnocení

No teda, máte pravdu. Koukala jsem na Yogu na jiných stránkách, a tam měli jen 1 GB. Přesně na toto Lenovo jsem koukala hned na začátku, ta klávesnice se mi líbila ale po vyzkoušení u kamaráda jsem si to rozmyslela. Windows nechci, ten systém mi nesedl a některé hry co hraji na windows nejsou (například Clash of Clans a další). Neříkám, že Android je lepší, ale má větší podporu aplikací. Asi nakonec koupím Yogu. Děkuji za upozornění

tablet

Sháněl jsem aplikaci Můj vlak do mobilu s Windows. Bylo mi autorem řečeno, že Windows v mobilech je naprosto neperspektivní. Takže od Windows radši dál.

Windows jsou na práci, na hry je Android. Přítelkyně dostala Yogu a až doslouží dostane novou. Přes dva roky a má jen odřenou zadní stranu, i baterie ještě docela drží.

ankara
hodnocení

Tak to jste mě potěšil. Snažila jsem se najít lepší nebo srovnatelný, ale pokaždé jsem se vrátila zpět k Yogu.

tablet

Mám Yogu 10" myslím že byla označena typ 2. Typ 1 prý byl špatný. Teď je již typ 3 a cena je o dost nižší. Je tedy bez možnosti internetu. S GSM je asi o dost dražší. Pokud byl problém s nabíjením, tak vždy za to mohl nabíjecí kablík

Uvítal bych 32 Gb

Dělám jenom s tabletem. Na PC ani nešáhnu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]