Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchlipování displeje iPhone 6

Od: misslulinka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám iPhone 6 a začal se mi odlepovat displej (jako na obrázku), dotyk funguje bez problému. Chtěla bych se zeptat jak se tato závada řeší. Výměnou skla nebo pouze nějakým přilepením? Popřípadě kde mi to co možná nejlevněji opraví (Praha, Kladno, Hradec Králové) Děkuji s23.postimg.org/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak dlouho se prodává jabkofon 6? Že už by nebyl v záruce? Jestli je v záruce tak se v tom přeci nebudeš vrtat. Jinak se displeje při výměně nahřivají horkým vzduchem aby se odlepily takže v domácích podmínkách můžeš displej zatížit těžkou knihou nebo prkýnkem a hrcem vody tak aby ti šel horký vzduch jen na odchlípnutou hranu a zbytek byl zakrytý a opatrně nahřívat horkovzdušnou pistolí nebo fénem. Když to necháš zatížené než to vychladne mělo by to zase držet. Co se týče opravy odborné, máš v Hradci ve Futuru třeba I.Setos. Rozhodně se vyhni obloukem mobilní ambulanci u Teska. Tam mi mobil domršili, vyměnili za jiný a ještě ze mě dělali blbce. Je to už 10 let ale antireklamu na jejich služby si neodpustím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]