Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je zde prosím Vás někdo, kdo se vyzná v trafech? Trafo Rendl 200 VA, 16,5 A napájí 6 halogen. žárovek 20W. Přestalo fungovat, tak jsem ho otevřel a vidím praskou pojistku a zdeformovaný jeden kondenzátor. Má podle Vás smysl to trafo opravovat ( vyměnit kondenzator a pojistku )? Nebo těch zničených věcí tam bude pravděpodobně víc? Nové trafo stojí 500,- Kč, nový kondenzátor 10,- Kč. Děkuji.
"Nebo těch zničených věcí tam bude pravděpodobně víc?..."
Není to pravděpodobné, ale vyloučit se to nedá. Zkuste vyměnit ten kondenzátor a uvidíte. I kdyby se to nepovedlo, vyhozená částka za kondenzátor Vás určitě nezrujnuje.
Jo a to na obrázku se nazývá "zdroj". "Trafo" je jen ta velká hranatá věc vlevo. ![]()
To mě sice nezrujnuje, ale poštovné bych rád platil jen jednou. Všechno musím objednávat poštou.
Vybral jsem na netu tuto náhradu... gme.cz/...
Můžete mi to prosím někdo odsouhlasit? Díky.
p.s. k těm názvům... chápu, že je to zdroj, ale na obalu tohoto celého je nápis "Elektronicé trafo pro halogen. žárovky".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.