Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje set top box od O2 bez služeb od o2?

Od: paprika odpovědí: 18 změna:

Dobrý den. Dlouhá léta jsme využívali O2 TV, nyní jsme zrušili. Set top box nám nechali (za doplatek). Jsme bez tv, nefungují nám žádné programy, zkoušeli jsme set top box zapojit, ale žádný příjem.. Myslela jsem, že set top box by měl jít alespoň na ty základní kanály, teď tedy nevím, jak máme chytit alespoň nějaké kanály, máme smart TV LG.. Poradíte někdo prosím?..

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Nevím jak tento set top box od O2 funguje,ale jestli ta vaše smart TV LG má set box už v sobě zabudovaný,tak stačí koupit a zapojit anténu a znovu naladit.Pokud nemá,tak koupit.Záleží jak máte silný signál,ale na nějakých 30 programů se snad dostanete.

paprika
hodnocení

Děkuji za odpověď, ještě jen jak poznám jestli má naše TV v sobě set top box? *hi*:)

prazskejpepik*

tak nám třeba napište, jaký máte přesně model TV a my se podíváme :-D

tvlg

Smart TV má připojení k internetu. Tam toho je a ani nemusíte mít TV signál. Bohužel lidí si kupují nejdražší modely protože jsou IN a pak nevědí co s tím

prazskejpepik*
hodnocení

0x

ten STB má vstup pro anténu? jestli máte smart TV tak ta musí mít svůj tuner. takže otočte TV, najděte zezadu připojení antény a pak naladit

hodnocení

0x

Je to par let zpatky, ale STB od CTc mi fungoval i bez sluzeb CTc na DBV-T.

doplněno 03.03.17 19:07:

Ne DBV-T ale DVB-T.

dusger*
hodnocení

0x

Tvoje televize jistě bude mít vlastní tuner, ještě jsem neviděl TV bez něho, tím spíš, pokud je už smart. Pokud bydlíš v bytě, propoj ji s tv zásuvkou, je někde v obyváku u okna. Nebo si pověs vlastní anténu, ale napřed se zeptej u sousedů, jaký je v místě signál.

hodnocení

0x

O2 vyřadí STB zdatabaze a centrala mu pak neda ani seznam kanálů ani video.

111®
hodnocení

0x

tento set-top-box je určen na příjem IPV televize , tedy podobně jako data internetu. Tudíž není konstruován na příjem pozemního vysílání , a to ani jako kabelové TV. Takže je vám k ničemu.
Nicméně každá TV má anténní vstup. Nicméně protože jste neuvedla jakouTV máte, zda nějakou babičku analog, nebo modernější pro příjem digitálního vysílání, nedá se vám více poradit.

doplněno 03.03.17 22:04:

Aha tak jsem nečetl pozorně. V tom případě potřebujete jen antínu a naladit digitální kanály.

Ale uvedla, a to hned ve své otázce. Je to její poslední věta. Má LG smart. Takže poradit můžete. Já osobně ji mám také a nic k tomu nepotřebuji. Mám normální anténu a všechny programy bez problémů.

lgtv

Už aby byla maturita z matematiky. Pak to tak vypadá. Ta logika. Těch LG je asi 350 typů a Smart je asi 100 typů. Každý typ může mít jiné tunery a jiné vlastnosti.

S timhle STB od CTC jsem prijimal DVB-T.

Funguje set top box od O2 bez služeb od o2?
prazskejpepik*

tak tomu věřím, to je ještě předešlá technologie. dneska to O2 hrne jinak (IPTV)

doplněno 04.03.17 11:18:

tak tomu fakt nerozumím :-D

doplněno 04.03.17 11:23:

já osobně v STB IPTV nemám žádnej jinej vstup než pro síť.kabel a napájení.

Dyt pres to IPTV chodilo:)

paprika
hodnocení

lg.com/...

televizi máme tuto..

lgtv

Tak tu mám taky. A co má být

1/ Mám v baráku kabelovou TV připojím kabel a naladím kabelový tuner

2/ Připojím nejlepe venkovní TV anténu a naladím terastiralní tuner

3/ Nainstalují parabolu s LNB, koupím CI modul a Skylink kartu, připojím a naladím satelitní tuner

4/ Připojím UTP kabel od internetu a mohu pustit Hbbtv, nebo větší množství aplikací

To nestačí. Můžete si vybrat. Zdá se, že naprosto nevyužitá TV

prazskejpepik*

má tuner DVBT2, to znamená, že je určena k přijímání pozemního signálu. takže připojit k funkční anténě, naladit (automaticky), uložit a jede to. ještě je možné, že bydlíte někde, kde není pokryto terestiálním signálem a proto jste využívali kabel od O2

draksmoug
hodnocení

0x

co se to děje, to už ani není dovoleno podělit se o zkušenosti s příjmem televizního vysílání pomocí televize sasmsung s intergrovaným tv tunerem, ke které je jen připojen koaxiální kabel, který volně visí ve vzduchu na střeše ši u okna?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]