Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dlouhá léta jsme využívali O2 TV, nyní jsme zrušili. Set top box nám nechali (za doplatek). Jsme bez tv, nefungují nám žádné programy, zkoušeli jsme set top box zapojit, ale žádný příjem.. Myslela jsem, že set top box by měl jít alespoň na ty základní kanály, teď tedy nevím, jak máme chytit alespoň nějaké kanály, máme smart TV LG.. Poradíte někdo prosím?..
Nevím jak tento set top box od O2 funguje,ale jestli ta vaše smart TV LG má set box už v sobě zabudovaný,tak stačí koupit a zapojit anténu a znovu naladit.Pokud nemá,tak koupit.Záleží jak máte silný signál,ale na nějakých 30 programů se snad dostanete.
Je to par let zpatky, ale STB od CTc mi fungoval i bez sluzeb CTc na DBV-T.
Ne DBV-T ale DVB-T.
tento set-top-box je určen na příjem IPV televize , tedy podobně jako data internetu. Tudíž není konstruován na příjem pozemního vysílání , a to ani jako kabelové TV. Takže je vám k ničemu.
Nicméně každá TV má anténní vstup. Nicméně protože jste neuvedla jakouTV máte, zda nějakou babičku analog, nebo modernější pro příjem digitálního vysílání, nedá se vám více poradit.
Aha tak jsem nečetl pozorně. V tom případě potřebujete jen antínu a naladit digitální kanály.
Ale uvedla, a to hned ve své otázce. Je to její poslední věta. Má LG smart. Takže poradit můžete. Já osobně ji mám také a nic k tomu nepotřebuji. Mám normální anténu a všechny programy bez problémů.
Už aby byla maturita z matematiky. Pak to tak vypadá. Ta logika. Těch LG je asi 350 typů a Smart je asi 100 typů. Každý typ může mít jiné tunery a jiné vlastnosti.
tak tomu věřím, to je ještě předešlá technologie. dneska to O2 hrne jinak (IPTV)
tak tomu fakt nerozumím
já osobně v STB IPTV nemám žádnej jinej vstup než pro síť.kabel a napájení.
Tak tu mám taky. A co má být
1/ Mám v baráku kabelovou TV připojím kabel a naladím kabelový tuner
2/ Připojím nejlepe venkovní TV anténu a naladím terastiralní tuner
3/ Nainstalují parabolu s LNB, koupím CI modul a Skylink kartu, připojím a naladím satelitní tuner
4/ Připojím UTP kabel od internetu a mohu pustit Hbbtv, nebo větší množství aplikací
To nestačí. Můžete si vybrat. Zdá se, že naprosto nevyužitá TV
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.