Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datová karta a zmeškaný hovor

Od: huawei odpovědí: 12 změna:
Dobrý večer,
může se mi někdo dovolat na datovou kartu od operátora T-mobile? Já se s tou kartou nikomu dovolat nemohu. Děkuji za informace

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co na to operator?

rv*
hodnocení

0x

Kdoví, jestli má taková datová karta vůbec přiřazené telefonní číslo.

Pokud je řeč o datové SIM tak jasně že má, akorát nemá případně aktivované volání

rv*

U řady virtuálních operátorů si až uživatel vybírá, jestli a jaké tel. číslo dané sim kartě přiřadí.

rv - jste trošku mimo,uzivatel si určitě sám nevybírá,jestli jeho Sim karta dostane vůbec nějaké číslo a jaké to bude.
mobil*

Znova opakují. Když někdo něco neví, měl by se zdržet. Třeba tady. POKUD SI CHCEŠ VYBRAT VLASTNI ČÍSLO

mujkaktus.cz/...

To jaké číslo ti uvěřím, v tom problém není...ale v tom jestli tak to ti neuvěřím. Ano uvažuje se, že telefony budou bez sim karet, ale to je úvaha a pokud jde o datové zařízení tak simky s číslama taky mají... (LTE modemy atd). Pokud máš nějaké lepší informace, rád se poučím, ale zatím jsem to co říkáš nepotkal a ani tomu nevěřím.

mobil*

Vůbec nevím o čem je řeč

Reaguji na tohle:U řady virtuálních operátorů si až uživatel vybírá, jestli a jaké tel. číslo dané sim kartě přiřadí. Psal to rv, ale jelikož diskuze pokračuje dál od mého příspěvku a ty píšeš opakuji tak jsem předpokládál, že jste stejní lidé a reagoval jsem dál na tebe. Pokud reaguješ ve vlákně tak je to snad pochopitelné...
rv*

Virtuální operátor Odorik využívá sítě T-mobile. Uživatel si vybírá telefonní čísla z daného rozsahu, přičemž za "pěkná"telefonní čísla zaplatí i hodně peněz, zatímco ta "šeredná"jsou za 50,-Kč poplatek, který je snad vratný.

odorik.cz/...

mobil*

Ano vybíral jsem u Odoriku i číslo na pevnou linku

mobil*

U datové karty od T-Mobile by mělo jít se dovolat na 4603. Totéž SMS od nich. No mně to nešlo. Možná již jde. Ovšem odešla MMS, ale stála asi 10 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]