Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozjet telefon

Od: slunecnice* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám telefon lenovo vibe Z2 dual sim a zničeho nic se mi vypnul a nejde nastartovat. Když ho dám na nabíječku,neukazuje ani nabíjení a nezsvítí se mi ani obrazovka. Čím to může být?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Může to být tím, že baterie odešla do věcných lovišť. Samozřejmě i něčím jiným. Dtto se mi stalo u tabletu stejné značky asi měsíc po záruce. Asi to soudruzi mají tak nastavené schválně.

hodnocení

2x

Jak myslis rozjet?

Jak rozjet telefon
slunecnice*
hodnocení

obrazovka je černá a nejde zapnout.Zkoušela jsem ho dát na nabíječku a nic

mopet*
hodnocení

1x
Já bych to nechal rozjet někde na ulici. Takový naložený kamion by to rozjel celkem slušně.
lll*

Přesně. A nastartovat nejde kvůli startéru. Tazatel je zřejmě autista.

hodnocení

0x
Baterie , zakladni deska.

mkat*
hodnocení

0x

Vyber batériu a zmeraj.Ak nameráš okolo 3-3.2 V,tak ju vlož späť a daj na nabíjačku. (fungujúcu ) Hneď ti asi nezačne nabíjať.Ale po určitej dobe ,ak je batéria ešte ako tak v pohode,by sa mala začať nabíjať.Neviem čas ,možno 5-10 minút.

Ak ani po dlhšom čase nezačne nabíjať ,tak ak máš možnosť skús z inou bateriou.

Ale ,mobil nezapínaj až potom skús keď sa batéria trochu nabije.

slunecnice*
hodnocení

Bohužel mám zalisovanou baterii

vernon
Musí tam být někde dírka s resetovacím tlačítkem.

vojtal*
hodnocení

0x

Evidentně je problém v baterii, nebo základní desce. Tak či tak bude potřeba zařízení odeslat do servisu. Kontakt na servis je na stránce shop.lenovo.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]