Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, měla jsem také problém se spouštěním nahrávek v Nero Show Time, tak jsem si našla váš návod tady, jak si instalovat Direct X,... ale bohužel, stále mi přehrávání nejde. Mám to stažené ze slunečnice.cz, uložené v dokumentech, ale stejně to nejde. Už si s tím nevím rady, prosím, pomozte mi! Ať už mi přehrávání funguje a nezobrazuje se mi tam stále ta tabulka, že to nemám v PC. Nevím, jak a kde to zapnout v Nástroji na kartě Display. Jsem ZOUFALÁ!
Nejde mi přehrávat v programu Nero Show Time, jedná se o videa a ukázky s koncovkou wmw. Bylo mi porazeno, ať si stáhnu kodety, tak jsem to udělala, Pc restartovala, ale stejně mi přehrávání nejde, pořád mi tam skáče tabulka s textem TATO APLIKACE POŽADUJE AKCELERACI DICECT DRAW ACCELERATION, KTERÁ NENÍ V POČÍTAČI K DISPOZICI.ZAPNĚTE JI V NÁSTROJI DIRECTX DIAGNOSTIK TOOL(DXDIAG.EXE) NA KARTĚ DISPLAY(ZOBRAZENÍ). Opravdu nevím, co mám teď dělat ![]()
Nějak nechápu tu souvislost DirectX. Nechybí vám spíš kodeky? Bez nich totiž tenhle přehrávač nefunguje.
Např. www.slunecnice.cz/...
ahojky, no to já nevím, co mi chybí, jen píši, jak mi reaguje PC na přehrávání souborů s wmw na konci a je to v Nero Show Time přehrávači. Zkusím si kodety stáhnout a uvidím, určitě se ozvu. Zatím díky moc!
Tak jestli se můžu vmísit... Ono ty kodeky a directX nestačí jen stáhnout a uložit do dokumentů. Musíš je i nainstalovat. Jestli náhodou nebude ten problém v tom.
Já si ale myslím, že jsem je i nainstalovala, protože jsem dala spustit a ono se to pak ukládalo a naskočilo mi to na plochu. Taky my tam během instalace naskočila tabulka v angličtině a tam přímo instal bylo. Tak bych to měla mít nainstalovaný, ne? Nebo á už fakt nevím, co mám dělat!
Víš, že je to s Tebou dost těžké? ![]()
Tak se na to podíváme jinak: Chceš přehrát soubory .wmw - tedy spíše .wmv, že? Trváš na přehravači NeroShowTime? Proč je nepřehraješ třeba ve WindowsMedia Playeru? Nejde to?
Ahojky, netrvám, ale mě to přehrávání skáče automaticky do wmw, to se týče i přehrávání hudby, kterou mám staženou v Pc. Není to se mnou tak těžké, jen si s tím prostě nevím rady, to je vše. A opravdu nevím, co jsem s tím udělala, že to tak najednou nejde, protože si nejsem jistá, že bych tento program odinstalovala nebo tak něco. Prostě ze dne na den to přestalo fungovat! ![]()
Ahojky, stále mi nefunguje ten přehrávač, zkoušela jsem to přehrát i v Media playeru, ale maily, ve kterých jsou videa přehrávána mi tuto možnost nenabízejí. E-mailová schránka se rychle plní a já stále nemohu nic přehrávat a pouštět ani z PC, natož pak z mailu. Nejde mi přehrávat ani hudba ani videa stažená v PC. Opravdu už pro mě nemáš žádnou adu nebo někoho, kdo by mi poradil? PROSIIIIIIIMMMMMMMMMMM? ![]()
Nejprve bych si stáhl a nainstaloval prog. - codeky All-in-1, DirectX 9.0c a potom přeinstaloval Nero Show Time. Zde dát pozor při dotazu, zda chcete Nero dát jako výchozí prohlížeč. Pokud to nezabere, znova formulovat dotaz do rubriky "Počítače a příslušenství", se všeemi podrobnosti a postupy, co již bylo uděláno. Možná, že by bylo nejlépe ještě Nero Show Time nejprve odinstalovat, pročistit registry a vše ostatní CCleanerem a pak znovu instalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.