Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth do Tv

Od: john* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,Mam smart tv Od Samsungu jedná se o UE60KU6072,bohužel nemá bluetooth, a já si koupil tento ovladač Samsung AA59-00773A co bohužel funguje jen pres bluetooth. Lze si dokoupit nějaký adaptér nebo jsem v háji?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Bohužel televize není počítač a proto nemá ovladače pro taková zařízení.

A ani nejdou stáhnout, protože nemá operační systém ani harddisk, takže nemá kde ukládat.

Navíc u TV, které mají uvedeno v návodu Bluetooth, tak to určeno pouze pro přenos zvuku například do soundbaru a to je vše.

Jednu takovou TV Smart mám doma.

doplněno 27.02.17 21:49:

Má operační systém jenže jen pro sebe, nikomu nepovolí nic stahovat, natož přidávat.

Samsung Tizen se bude chovat úplně stejně jako LG webOS.

Takže nic.

SMART TV nemá operační systém, od kdy? *smich*

fran56ris*

Myšleno OS Windows Android a pod.se kterými lze pracovat a ne jenom ČEKAT NA AKTUALIZACE systému od výrobce.*zed*

Budeš se divit ale do webOS urcitě jdou instalovat aplikace, už jen proto že je to původně systém pro Palm komunikátory , přímé předchůdce chytrých telefonů. Problém není v tom, že by do chytré televize nešly aplikace dohrát, ale v tom že výrobce BT zařízení ovladače pro daný systém nenabízí.
fran56ris*

To je jak nápis na studni " Voda není pitná ".

Je to dobrý, ale neseje to!*palec*

tomas11*
hodnocení

0x

Tak lze nainstalovat apku pro samsung (sám ji nabízí) a můžeš TV ovládat telefonem.

john*
hodnocení

Ano to vím. Mam Samsung S6 a když appku hodně používám,tak se brzy mobil vybije,ale to nejdůležitější pro mě je,že appka nemá voice over.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]