Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje karta IRDETO

Od: aloisb® odpovědí: 15 změna:

Zakoupil jsem satelitní přijímač CryptoBox 650 HD s CA modulem, Prodavač mne ujišťoval, že mi tam karta SKYLINK. kterou jsem dostal v rámci výměny za kartu CS-Link, bude fungovat. Na kartě je nápis IRDETO, avšak když v menu přijímače chci otevřít záložku CA modul, tak se nic neděje.Také běžné české a slovenské programy jsou označeny jako kódované a nehrají. Co s tím?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

satak
hodnocení

2x

A nemáš tu kartu zasunutou obráceně nebo vzhůru nohama...?

hodnocení

Je zasunuta čipem dolů, jak píší v technickém popisu k přijímači.

doplněno 26.02.17 21:38:

Omlouvám se všem rádcům, protože jsem znovu překontroloval zasunutí karty IRDETO a zjistil jsem, že kartu zasouvám do modulu CI a ne do univerzální čtečky. V návodu k obsluze přijímače totiž chybí obrázek s popisem a já jsem si hned nevšiml, že jsou tam 2 šachty. Takže po zasunutí karty do univerzální čtečky vše funguje tak jak má. Prodavač měl tedy pravdu*palec*

satak
hodnocení

0x
Nenapsal jsi,jaký vlastně modul tam máš zasunutý...(Irdeto,Cryptowors,fialový...)
V uni čtečce jdou Ice karty jen se správným firmware.
Snad nejsi harpagón ze šumpasu.
hodnocení

Pokud umíš číst, tak v mé otázce je napsáno, že se jedná o kartu IRDETO.

Karta je Irdeto, ale kolega se ptá na modul. Každý modul nespolupracuje s každou kartou.

Mimochodem ICE kartu by měla přečíst i UNI čtečka přímo v přístroji.

doplněno 25.02.17 20:48:

Pokud v přístroji nemáte CA modul, tak logicky záložku CA modul neotevřete. Není co otevírat.

hodnocení

Šachta pro modul je označena CI a ta je prázdná,

hodnocení

V CA modulu je právě zasunuta karta IRDETO/ICE.

A ten modul je kde? Leží na stole? Protože pokud by byl v přístroji, tak by CI šachta nemohla být prázdná. Právě do ní se CA modul strká.

CA modul je např. toto

prazskejpepik*
hodnocení

0x

v parametrech pro tento přístroj je psáno, že nepodporuje kartu Skylink Irdeto M7 a když si k tomu přečtu tenhle článek.

parabola.cz/...

hodnocení

Já ale nemám kartu M7. mám kartu IRDETO, kterou jsem získal při akci výměna za kartu CS-Link dávno před rokem 2013.

doplněno 25.02.17 20:51:

Dá se někde stáhnout software, který by upravil CA modul tak, aby byl kompatibilní s kartou IRDETO/ICE?

Pokud vás prodavač ujistil, že karta Skylinku bude fungovat, tak bych s tím problémem šel za ním.

Jinak se na netu dá určitě najít. Třeba tady

doplněno 25.02.17 22:06:

Nebo tam jak dal odkaz kolega níže. Ovšem tam se musíte registrovat.

doplněno 25.02.17 22:13:

Tady máte odkaz na firmvare přímo ze stránek distributora.

satak
Proč sem pleteš moduly,když strkáš kartu do univerzální čtečky...?Firmware řeš s prodejcem,protože když něco zmrvíš půjdeš za ním.
Druhá varinta(dražší-to se ti harpagone líbit nebude...),zakoupit modul Irdeto a provozovat kartu v něm...
Snad ti ta karta neležela v šuplíku několik let...
mopet*
Snad ti ta karta neležela v šuplíku několik let...
To bude ono, pokud ti karta ležela čtyři roky v šuplíku tak ji skylink vypnul.
Pokud karta do roku jela kukni na jejich web a pošli si reautorizace
hodnocení

Jak jsi mne tak mohl odhalit, že jsem harpagon? Zajímalo by mne podle čeho jsi to poznal? Manželka mi tak také říká*hej*

satak
Lojzo,zdravím do Šumpru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]