Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem satelitní přijímač CryptoBox 650 HD s CA modulem, Prodavač mne ujišťoval, že mi tam karta SKYLINK. kterou jsem dostal v rámci výměny za kartu CS-Link, bude fungovat. Na kartě je nápis IRDETO, avšak když v menu přijímače chci otevřít záložku CA modul, tak se nic neděje.Také běžné české a slovenské programy jsou označeny jako kódované a nehrají. Co s tím?
Je zasunuta čipem dolů, jak píší v technickém popisu k přijímači.
doplněno 26.02.17 21:38:
Omlouvám se všem rádcům, protože jsem znovu překontroloval zasunutí karty IRDETO a zjistil jsem, že kartu zasouvám do modulu CI a ne do univerzální čtečky. V návodu k obsluze přijímače totiž chybí obrázek s popisem a já jsem si hned nevšiml, že jsou tam 2 šachty. Takže po zasunutí karty do univerzální čtečky vše funguje tak jak má. Prodavač měl tedy pravdu![]()
0x
V uni čtečce jdou Ice karty jen se správným firmware.
Snad nejsi harpagón ze šumpasu.
Karta je Irdeto, ale kolega se ptá na modul. Každý modul nespolupracuje s každou kartou.
Mimochodem ICE kartu by měla přečíst i UNI čtečka přímo v přístroji.
doplněno 25.02.17 20:48:
Pokud v přístroji nemáte CA modul, tak logicky záložku CA modul neotevřete. Není co otevírat.
0x
v parametrech pro tento přístroj je psáno, že nepodporuje kartu Skylink Irdeto M7 a když si k tomu přečtu tenhle článek.
Já ale nemám kartu M7. mám kartu IRDETO, kterou jsem získal při akci výměna za kartu CS-Link dávno před rokem 2013.
doplněno 25.02.17 20:51:
Dá se někde stáhnout software, který by upravil CA modul tak, aby byl kompatibilní s kartou IRDETO/ICE?
Pokud vás prodavač ujistil, že karta Skylinku bude fungovat, tak bych s tím problémem šel za ním.
Jinak se na netu dá určitě najít. Třeba tady
doplněno 25.02.17 22:06:
Nebo tam jak dal odkaz kolega níže. Ovšem tam se musíte registrovat.
doplněno 25.02.17 22:13:
Tady máte odkaz na firmvare přímo ze stránek distributora.
Druhá varinta(dražší-to se ti harpagone líbit nebude...),zakoupit modul Irdeto a provozovat kartu v něm...
Snad ti ta karta neležela v šuplíku několik let...
To bude ono, pokud ti karta ležela čtyři roky v šuplíku tak ji skylink vypnul.
Pokud karta do roku jela kukni na jejich web a pošli si reautorizace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.