Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem satelitní přijímač CryptoBox 650 HD s CA modulem, Prodavač mne ujišťoval, že mi tam karta SKYLINK. kterou jsem dostal v rámci výměny za kartu CS-Link, bude fungovat. Na kartě je nápis IRDETO, avšak když v menu přijímače chci otevřít záložku CA modul, tak se nic neděje.Také běžné české a slovenské programy jsou označeny jako kódované a nehrají. Co s tím?
Je zasunuta čipem dolů, jak píší v technickém popisu k přijímači.
Omlouvám se všem rádcům, protože jsem znovu překontroloval zasunutí karty IRDETO a zjistil jsem, že kartu zasouvám do modulu CI a ne do univerzální čtečky. V návodu k obsluze přijímače totiž chybí obrázek s popisem a já jsem si hned nevšiml, že jsou tam 2 šachty. Takže po zasunutí karty do univerzální čtečky vše funguje tak jak má. Prodavač měl tedy pravdu
Karta je Irdeto, ale kolega se ptá na modul. Každý modul nespolupracuje s každou kartou.
Mimochodem ICE kartu by měla přečíst i UNI čtečka přímo v přístroji.
Pokud v přístroji nemáte CA modul, tak logicky záložku CA modul neotevřete. Není co otevírat.
v parametrech pro tento přístroj je psáno, že nepodporuje kartu Skylink Irdeto M7 a když si k tomu přečtu tenhle článek.
Já ale nemám kartu M7. mám kartu IRDETO, kterou jsem získal při akci výměna za kartu CS-Link dávno před rokem 2013.
Dá se někde stáhnout software, který by upravil CA modul tak, aby byl kompatibilní s kartou IRDETO/ICE?
Pokud vás prodavač ujistil, že karta Skylinku bude fungovat, tak bych s tím problémem šel za ním.
Jinak se na netu dá určitě najít. Třeba tady
Nebo tam jak dal odkaz kolega níže. Ovšem tam se musíte registrovat.
Tady máte odkaz na firmvare přímo ze stránek distributora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.