Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s prackou HAIER

Od: luca* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,mam takovy problem loni jsem si s pritelem koupila PRACKU HAIER HNS 1260 TVE a nemohli sme s 5 zenskejma prijit podle navodu na to jak se s tim pere,pokazdym prani sem musela kompletne vypnout pracku a zase zapnout a dat to na machani pak zase vypnout a dat na odstrdovani atd... dokavat sem to nevytahla vyprane takze sem u toho stala cely den abych vubec vyprala,s pritelem sme se rozesli a pri stehovani jsem asi omylem vyhodila zarucni list a navod, no a ted sme zase spolu a cekame chlapecka budem se stehovat a musim vyprat spoustu vecicek na mimco,nevite kam se obratit kupovali sme ji v nove otevrenym electru v Decine u Tesca dekuji luca

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud mi není prodejce schopen vysvětlit používání pračky, bud bych u něj nekoupil, nebo si u něj vybral jiný kus u kterého to nebude problém...
Návod na váš kousek je zde ale pouze anglicky a to jsi v tom nejsem jistý...
Bohužel haier to je hold taková ehm, ehm značka přeji hodně štěstí...
diplodocs.cz/...
luca*
hodnocení

Dekuji tu pracku nam vzali pritele rodice kdyz si jeli pro kuchyn a jak ten navod najdu Dekuji

pravdomluvny*

Bohužel diplodocs vyhazuje hlášku, že návod není k dispozici v našem jazyce a na ten anglický se neumím dostat. Zkuste napsat na Haierczech:

haierczech.com/...

V sekci "servis a podpora"vyhledejte zastoupení podle Vašeho kraje a zkuste požádat e-mailem o pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]