Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doogee F3 nebo THL 2015

Od: prosba* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit... O kterém z uvedených mobilů si myslíte, že je lepší?

mobilni-telefony.heureka./...

Děkuji za reakci.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koukal jsem na tabulky hodnot baterií a výdrže na prázdno kde je podle papírových dat jednoznačně lepší Dugín. Tomu se mi ale vůbec nechce věřit protože právě THL mobily si udělaly dobré jméno díky výborným bateriím. V recenzích je pak zmíněno i to že THL má LTE a 18Mpix foťák. Když zohledním i větší rozlišení displeje a to že doogee má zazděný zadek ( baterii si sám nevyndáš ) a sloty z boku má myslím buď sim+sim nebo Sim SD karta ( Takže máš sice dualsim ale ve slotu pro druhou simku chceš mít paměťovku) Pak bych hlasoval pro THL. Sám mám Cubot S308 a jsem s ním spokojený ale protože nemá LTE, nebyl by to už dneska tak dobrý kup jako před rokem kdy jsem ho kupoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]