Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil má nejlepší displej

Od: martty odpovědí: 8 změna:

Jde mi o technické parametry odpovídající Super AMOLED displeji s vysokým QHD rozlišením a úžasnou jemností. Rozmýšlím nad Samsung Galaxy S 7 Edge. Někdo mi také doporučuje značku Sony Xperia X Performance. Prý je to aktuálně tím nejlepším, co Sony nabízí. Chtěl bych Vás poprosit o radu při výběru telefonu, který by jste mi doporučili jako top - nejlepší na trhu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martty
hodnocení

Jde mi o cenovou relaci za pořízení mobilu cca.20tis.Kč.
mobil*

Tady neraděj šílenci co si kupují mobil za 20k. Kdyby jsi napsal 5k asi by se někdo našel

hodnocení

0x
Ale ta xperia nemá Amoled. Osobně Led displaye moc nemusím, takže z těchto dvou bych šel do xperie s IPS.
doplněno 23.02.17 10:44: Ale taky má jen FHD rozlišení, což vám očividně nestačí.
martty
hodnocení

Všeobecně se spíše přiklonit k Sony Xperii?

hodnocení

0x

Těžko by se hledala technologie, která byla tak dost uspěchaně uvedena na trh jako je OLED, AMOLED, SAMOLED. Pořád relativně rychle se vyšeptává modrá barva. Tyhle displeje nemají ani zdaleka takový přínos jaký se mu přisuzuje.

hodnocení

0x
Můžu se zeptat na praktický přínos qhd na pididispleji mobilu?

Na pididispleji je to vyžitelné pro 3D brýle a pro mnoho jedinců je to hlavně pro pocit *haha*

hodnocení

0x

Nejlepší displej na mobilu mám já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]