Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Koupila jsem si novou mikrovlnku.
Stála 2500kč.
Čekala jsem s ní do nové kuchyne...mám ji doma asi 6 týdnu...ale použitá byla 3x.
Dám ji do zásuvky-nic se nedeje, zkoušeli jsme na více místech-ani nesvítí, nic se s ní nedeje..
Objednaná byla přes internet.
Dneska jdeme reklamovat(Elekro World)..mám právo na to, aby mi vrátili peníze?¨Koupám nové zboží, témeř nevyužiju a teď mám čekat 30dnů na vyreklamování?
Děkuji-
Máte právo na opravu. Pokud oprava nebude možná, máte právo na vrácení peněz. Přímé vrácení peněz je pouze dobrota prodejce - takže můžete požádat, ale co pak oni se zbožím, když bude opraveno utáhnutím šroubku? Bude prodávat jako slevněné použité za 2000,-?
Zkuste uprosit prodejce... ale nemyslím, že by vám někdo vyšel v tomto případě vstříc. I peníze se dávají většinou zpět na účet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.