Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který telefon? Prestigio

Od: prosba* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, rozbil se mně telefon a tak vybírám nový. V součastné době přemýšlým nad těmito třemi modeli. Jaké mu by jste dali přednost z těchto třech možností? Já asi MUZE A7

alza.cz/...

Děkuji za názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když už, tak asi jedině A7..Však má dvojnásobnou paměť i úložiště co další dva.

Na dnešní "standard" je ten telefon ale i tak již vybaven "hůře"..(menší baterie, absence LTE, karta max.32GB).

prazskejpepik*
hodnocení

0x

pardon, ale ani jeden, protože Prestigio

lll*
hodnocení

0x

Značka Prestigio je jeden z největších odpadů na našem trhu.

Musím, bohužel, potvrdit předchozí odpovědi - Prestigio je mezi telefony totéž co Acer mezi počítači. Prostě ty přístroje žijí vlastním životem a o nějaké spolehlivosti nemůže být řeč. Syn si pořídil napřed tablet a pak i telefon Prestigio - jsou ještě na polici - fajn těžítko. Nejsem nějaký snobák, nemám telefon za velký peníze - mám Lenovo, A6000 dcera má Huavei a syn Xiaomi RedMi - fungují v spolehlivě. To je pro mě podstatné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]