Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování filmů přes Amazon

Od: anonyyym odpovědí: 2 změna:

Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s nakupováním filmů přes Amazon? Zajímá mě hlavně to, jestli mi budou chtít doručit na moji adresu DVD nebo jestli lze jenom stáhnout film do počítače. A když píší, že film obsahuje titulky (americký film s anglickými titulkami), jestli to budou titulky pro neslyšící nebo jen ty normální.. Děkuji.

doplněno 19.02.17 22:35:

A hlavně film jsem našla jen na Amazon.com a bojím se, že mi to pak nepůjde pustit. Na těch stránkách mají celý seznam kompatibilních zařízení, ale já se v tom nevyznám. Rozumí tomu někdo?

Tady jsou ta kompatibilní zařízení:

amazon.com/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
hodnocení

0x

boha jeho co to melou, že u filmů jseou podporované zařízení, stačí znát kodek... i když dneska je možný všechno. A to je najaky obskurní film, který není na uloz.to nebo webshare.cz?

anonyyym
hodnocení

Já nevím, jestli znám kodek *nevi**bzum* Na uloz.to to je, akorát o tři minuty kratší a neseděly mi tam přesně titulky, takže jsem si je musela upravovat (+ něco umazávat, takže je možné, ve filmu nějaké scény chyběly).

Každopádně bych to ráda koupila přes ten Amazon.com, abych to měla celý, kvalitní + abych přispěla na film, co se mi líbí. Ale když už to kupuju, tak chci, aby to mělo smysl (a nenapsalo mi to, že mám smůlu, protože to není kompatibilní)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]